Τραγωδία Πάτρα: «Φίλη της σπιτονοικοκυράς γνωρίζει...» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

«Γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Φίλη της σπιτονοικοκυράς γνωρίζει...» -

Το πρωί της Τρίτης 12/4 και μετά τις νέες πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συνταράξει τους πάντες, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλά στη «Super Kατερίνα» για τις εξελίξεις της υπόθεσης και άφησε υπόνοιες για αποκαλύψεις που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς αποκαλύπτει

«Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση. Προσωπική φίλη της αείμνηστης Ευγενίας αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα».

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα».

Τραγουδούσαν και κοιταζόντουσαν στα μάτια - Το βίντεο του Δασκαλάκη με την Τζωρτζίνα που λύγισε τους πάντες στο πλατό της Super Κατερίνα

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο του Μάνου Δασκαλάκη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, Super Κατερίνα, λίγο μετά τις εικόνες από το δωμάτιο στην ΜΕΘ που βρισκόταν η 9χρονη, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος ο πατέρας της Τζωρτζίνας με εκείνη να τραγουδούν μαζί, λίγες βδομάδες πριν συμβεί το ατυχές γεγονός.

«Βλέποντας το αυτό, αν, αν αποδειχτεί ότι η μητέρα είναι η δολοφόνος, λες πώς είναι δυνατόν; Δεν το χωρά ανθρώπινος νους Άφησε το κοριτσάκι μετά από λίγες μέρες τετραπληγικό και στη συνέχεια το δολοφόνησε. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!», είπε συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε σοκαρισμένος στη συνέχεια: «Πρόβες τζενεράλε. 2-3 φορές πήγε να φύγει το παιδί και έφυγε την τελευταία όντας τετραπληγικό. Βλέπεις αυτά τα πλάνα και λες τι αδικία είναι αυτή; Τι τρέλα;».