Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό ο Βασίλης Κοντοζαμάνης - Νοσηλευόταν μετά από πνευματική εμβολή

Θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία για τη θρόμβωση και να υποβληθεί εκ νέου σε έλεγχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό ο Βασίλης Κοντοζαμάνης - Νοσηλευόταν μετά από πνευματική εμβολή

Εξιτήριο έλαβε το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ.Βασίλης Κοντοζαμανης. Ωστόσο φαίνεται πως το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί τελείως, καθώς πλέον θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία για τη θρόμβωση και να υποβληθεί εκ νέου σε έλεγχο.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ο 52χρονος πολιτικός είχε υποστεί πνευμονική εμβολή το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, κι ενώ ετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του στο Φόρουμ των Δελφών.

Εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο που εφημερεύει και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων, έχοντας ως θεράποντα γιατρό τον κ. Αχιλλέα Ζαχαρουλη. Οπως έγινε γνωστό μετά το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας που εμφάνισε, ο κ. Κοντοζαμανης είχε νοσήσει με ήπια λοίμωξη covid, η οποία συσχετίζεται και με την πνευμονική εμβολή που εκδήλωσε.

Ανακοινώθηκε η τέταρτη δόση στους 4 μήνες μετά την 3η - Για ποιους ισχύει

Μετά από την συνεδρίαση που είχαν οι ειδικοί το απόγευμα της Τρίτης 5/4, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου ανακοίνωσε στους πολίτες άνω των εξήντα ετών πως ξεκίνησε και η τέταρτη δόση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα για την πραγματοποίηση των ραντεβού ανοίγει αρχικά για τους άνω των 80 ετών την 7η Απριλίου και θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η ηλικιακή ομάδα 70-79 ετών και την μεθεπόμενη εβδομάδα για τις ηλικίες 60-69 ετών.