Πάτρα: «Αν αποδειχθεί μέσω τεστ DNA...» - Καταπέλτης ο Πέτρος Κουσουλός

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου στο T-live

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Αν αποδειχθεί μέσω τεστ DNA...» - Καταπέλτης ο Πέτρος Κουσουλός

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 ο Πέτρος Κουσουλός έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πιθανότατα να ζητήσει τεστ DNA για τα δύο μικρότερα παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα. Λίγες ώρες μετά ο δημοσιογράφος μίλησε στο «T- live» αναφέρθηκε εκτενέστερα στο θέμα, τονίζοντας την δυσπιστία που υπάρχει απέναντι στο ποιος είναι ο πατέρας των κοριτσιών.

Τι είπε ο Πέτρος Κουσουλός για το τεστ DNA που θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

«Εκείνη τη στιγμή συζητούσαμε για τους γονιδιακούς ελέγχους και εγώ αυτό που είπα συγκεκριμένα είναι για ποιους γονιδιακούς ελέγχους λέμε όταν στο τέλος της ημέρας ενδεχομένως μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του κ. Δασκαλάκη. Αυτή η πληροφόρηση δεν προέρχεται από τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Υπάρχει όμως μια ακριβής πληροφόρηση ότι υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. Σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα η κατάσταση δεν είναι τόσο περιπλεγμένη. Εκτιμώ ότι στο τέλος όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Φανταστείτε να αποδειχθεί μέσω τεστ DNA ότι τα παιδιά δεν είναι του Μάνου τότε θα σημαίνει ότι οι αρχές έχουν χάσει πάρα πολύ χρόνο διερευνώντας ένα γονιδιακό πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν θα έπρεπε να ψαχτεί εξαρχής».

Μάνος Δασκαλάκης τεστ DNA Μαλένα Ίριδα

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί ότι...» - Η αποκάλυψη του Κουσουλού για την σχέση του Δασκαλάκη

Τις δηλώσεις που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Μεταξύ άλλων, η κατηγορούμενη αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είχε ορκιστεί ότι δεν έχει σχέση.

Ο Πέτρος Κουσουλός λοιπόν προέβη σε αποκαλύψεις για την τωρινή σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη.

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που ειναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα.

Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση ειναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε ειναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.