Τραγωδία Πάτρα: Καταγγελίες για αμέλεια στο θάνατο της Ίριδας - Η απάντηση των Αρχών

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Καταγγελίες για αμέλεια στο θάνατο της Ίριδας - Η απάντηση των Αρχών

Νέες πτυχές της υπόθεσης της Πάτρας βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σχετικά με το θάνατο της Ίριδας. Εκτός από αυτό σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στο Live News, ο τεχνικός υπολογιστών που βοήθησε την κατηγορούμενη να διαγράψει τα ηλεκτρονικά της ίχνη έχει δηλώσει στον περίγυρό του, πώς εάν και εφόσον κληθεί να καταθέσει, θα τα πει όλα καθώς δεν έχει να κρύψει κάτι

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το θάνατο της Ίριδας;

Παράλληλα, η Ασφάλεια Πάτρας υποστήριξε σήμερα επίσημα πως δεν έχει στα χέρια της φωτογραφίες από την Ίριδα. Ενώ στον σκληρό δίσκο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας υπάρχουν φωτογραφίες, όχι όμως αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεχτεί μία επίσκεψη στο κυλικείο του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα.

Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Που βρίσκεται μετά τα στοιχεία που έρχονται στο φως

Μετά τον νέο καταιγισμό εξελίξεων που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας, ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι που βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης. Μετά τις δηλώσεις της αδερφής της κατηγορούμενης για τον πρώην κουνιάδο της, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον του 30χρονου πατέρα και αποκάλυψε τι κάνει και πού βρίσκεται.

Πράγματι, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα. Είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.

Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.