Γλυκά Νερά: Νέα ντοκουμέντα από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Κάρολαιν - Τα σημεία που έδρασε ο Αναγνωστόπουλος

Σοκαριστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Νέα ντοκουμέντα από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Κάρολαιν - Τα σημεία που έδρασε ο Αναγνωστόπουλος

Μία σειρά από νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα για την υπόθεση του θανάτου της Κάρολαιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά βλέπουμε το μαξιλάρι με το οποίο πίεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το πρόσωπο της συζύγου του μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει.

Την ώρα που ο πιλότος εμφανίζεται ψυχρός και ατάραχος στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, το MEGA, φέρνει στο φως αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου ο 34χρονος,έπνιξε την 20χρονη κοπέλα.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες…

Επί 37 ημέρες ο σύζυγος της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος. Στην φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, το σκυλί της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της διάρρηξης αληθινή.

Αυτή είναι η σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές τους, δίπλα μάλιστα υπάρχει κι ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους.

To ντοκουμέντα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Τα κοινά σημεία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση για την τραγωδία στην Πάτρα και τους θανάτους των τριών κοριτσιών, την ώρα που οι εξελίξεις "καίνε τη 33χρονη. Αναφέρθηκε, όμως, και στην συμπεριφορά της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατά την γνώμη της έχει πολλά κοινά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο, είτε σύζυγος είτε παιδιά, ιδιαίτερα τα παιδιά, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να βγεις στο φως της δημοσιότητας και να τοποθετηθείς. Και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες μέρες τοποθετήθηκαν στα ΜΜΕ και τα social media, προσπαθώντας να δείξουν με μία απάθεια ότι πονούν», είπε αρχικά η εγκληματολόγος.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Μέσα στην αμηχανία τους προσπαθούν να το παίξουν άνετοι με κάποιες κινήσεις, όπως τα χέρια. Αν παρατηρήσει κανείς το βλέμμα δεν ήταν ποτέ στην κάμερα. Και οι δύο πλάσαραν ιστορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με μία ληστεία για να αποπροσανατολίσει τις αρχές».