Πάτρα: Η φράση που "καίει" τη Ρούλα σε συνάντηση με τον Δασκαλάκη

Εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η φράση που

Μία νέα πληροφορία σχετικά με την υπόθεση (δείτε εδώ τις εξελίξεις με την σπιτονοικοκυρά) της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση του ζευγαριού πριν συμβούν όλα αυτά και αρχίσουν οι καταθέσεις τους, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας στο MEGA. Ανέφερε λοιπόν στο Live News την τεταμένη σχέση του ζευγαριού ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, σε συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο.

Της είπε πως θα μάθει αν έχει πειράξει τα παιδιά

Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στη σύζυγό του ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι. Αυτό πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους.

Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

"Έφτασε" η ώρα του Δασκαλάκη - Νέες εξελίξεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Πόσο απέχουμε από την αλήθεια στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά; Ήταν τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου που χορήγησε τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της Τζωρτζίνας; Έδρασε μόνη της ή την βοήθησαν κι’ άλλοι; Γιατί το έκανε αν το έκανε; Τι συνέβη με τα άλλα δύο παιδιά; Υπήρξαν όντως σοβαρές παραλείψεις από τις Αρχές στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας; Παράλληλα, νέα βόμβα από τον Θανάση Κατερινόπουλο για το άλλοθι της Πισπιρίγκου.

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν δώσει ήδη εντολή, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους, τις επόμενες ημέρες όλα τα κομμάτια που...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr