Αιδηψός: Ο 30χρονος δράστης κακοποιούσε και τον σκύλο του - Σοκαριστικές φωτογραφίες

Νέες αποκαλύψεις από την Σταματίνα Σταματάκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιδηψός: Ο 30χρονος δράστης κακοποιούσε και τον σκύλο του - Σοκαριστικές φωτογραφίες

Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνεί έναν 30χρονο άνδρα να κλωτσά ένα γατάκι και να το πετά στην θάλασσα της Αιδηψού, με αποτέλεσμα ο άντρας να συλληφθεί για κακοποίηση ζώου. Ωστόσο νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα ο ίδιος μόνο φιλόζωος δεν είναι, καθώς στο παρελθόν είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του με τα χρώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας που υποστηρίζει και μάλιστα είχε αναρτήσει φωτογραφίες και στο facebook.

Έβαφε τον σκύλο του ο «φιλόζωος» στην Αιδηψό

Το γεγονός έκανε γνωστό η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου που ανέδειξε και το θέμα με την επίθεση στο γατάκι στην Αιδηψό και γράφει χαρακτηριστικά στην σελίδα της στο facebook.

«Μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του, ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως» αναφέρεται ακόμη στην ανάρτηση.

Αιδηψώς

Αιδηψός - Σκύλος

Το χρονικό της κακοποίησης

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια γάτα και στη συνέχεια να κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media ο άντρας: «πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ταβέρνα στην Αιδηψό. Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και σε άλλη γατούλα».

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr