Συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Καταθέτουν σήμερα οι μάρτυρες - Αύριο η απολογία του

Θα διαβαστεί το ημερολόγιο της Καρολάιν Κράουτς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Καταθέτουν σήμερα οι μάρτυρες - Αύριο η απολογία του

Μια μέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς, συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο οποίος δικάζεται για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. (Δείτε εδώ αν τελικά κοιμόταν η Καρολάιν όταν δολοφονήθηκε)

Συνεχίζεται σήμερα 10/5 η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σήμερα 10/5 καταθέτει μια μάρτυρας από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν. Πρόκειται για μία καθηγήτρια η οποία έχει συντάξει έκθεση για το προφίλ του κατηγορούμενου. Επιπλέον θα αναγνωστούν και τα έγγραφα της δικογραφίας και θα εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Κατά το στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας, δεν αποκλείεται να γίνει χρήση και του ημερολογίου της Κάρολαιν στο δικαστήριο από την πλευρά του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, ελάχιστα αποσπάσματα του ημερολογίου έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας. Ενώ είναι ευδιάκριτο ότι η Καρολάιν έγγραφε σε αυτό για την κρίση του γάμου της και τις σκέψεις της για χωρισμό.

Στη συνέχεια κι αφού ολοκληρωθεί κι αυτή η διαδικασία, θα καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Πρόκειται για έναν ιατροδικαστή και ένα ψυχίατρο που θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του κατηγορούμενου, αλλά και τον τρόπο που τη σκότωσε για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Μάλιστα, έχει ήδη συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση, την οποία θα κληθεί να εξηγήσει ο ιατροδικαστής που την υπογράφει για να αξιολογηθεί και από το δικαστήριο.

Ενώ μάλλον στην αυριανή ακρόαση θα απολογηθεί και ο κατηγορούμενος, Μπάμπης Ανανωστόπουλος.

«Μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του, Κάρολαιν και μητέρα του παιδιού τους πριν από έναν χρόνο το σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την άτυχη κοπέλα ενώ σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR νέες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια από την κοινή ζωή του πιλότου με την Καρολάιν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Star, η ιδανική και ευτυχισμένη ζωή που προσπαθούσε να περάσει προς τα έξω ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν απλά βιτρίνα. Η Καρολάιν δεν ήταν ευτυχισμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στα λόγια που έγραφε στις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της.