Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Δασκαλάκη από τη φυλακή - Διέρρευσε όλο το κείμενο

Η έγνοια της εξακολουθεί να είναι εκείνος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Δασκαλάκη από τη φυλακή - Διέρρευσε όλο το κείμενο

Μια νέα εξέλιξη για την υπόθεση της Πάτρας έγινε γνωστή την Τρίτη 10/5 μέσα από την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' και αυτή αφορά στο πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου και σε μια κίνηση, που έκανε μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Η γυναίκα λοιπόν αποφάσισε να στείλει μέσω του δικηγόρου της εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη.

Και ενώ ο πατέρας που έχει χάσει από τη ζωή τα τρία του παιδιά έχει απομονωθεί και δε μιλάει σε κανέναν δέχεται μια νέα έμμεση απάντηση από την πρώην γυναίκα του. Το περιεχόμενο του κειμένου βγήκε στη δημοσιότητα και με αυτό ουσιαστικά η μάνα ζητάει από εκείνον να λύσει κάποιες εκκρεμότητες ενώ παράλληλα του ζητάει να μην έχει δικαιώματα πάνω σε κάποια ζητήματα.

Το εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τη φυλακή

«Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.
Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφή μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνία τύπου, που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου».

«Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, καθώς μετά τις εκτιμήσεις του Πέτρου Κουσουλού, νέα σοκαριστικά μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά ακόμα πιο απίστευτα είναι εκείνα που αντάλλαζε η κατηγορούμενη με την αδερφή της, Δήμητρα.

Οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά 95 SMS ανάμεσα στην Ρούλα και στην αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021. Σε αυτά όπως αποκαλύπτει το ereportaz.gr, η Δήμητρα επιτίθεται στην αδερφή της όταν είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Σε ένα από τα μηνύματα αναφέρει: «Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει ,δεν ξέρω τι θα γίνει μόνο να προσέχετε το παιδί»

Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτ@@@…Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ*** ,ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**…Τσακίσου και σήκωσέ το…Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί … Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές».