Πάτρα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας

Χορηγήθηκαν κι άλλες ουσίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας δεν σταματούν να βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, με τελευταία την συνομιλία του γιατρού του Μάνου Δασκαλάκη με τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή, στο προσκήνιο βρίσκεται ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας ύστερα από την αποκάλυψη για τον συνδυαστικό θάνατο της.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης, εξήγησε πως εξετάζεσαι το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί και άλλες ουσίες εκτός της κεταμίνης και για τον σκοπό αυτό είναι πιθανή η εκταφή του νεκρού κοριτσιού. Η διαδικασία για την λήψη τριχών από το άψυχο σώμα της έχει καθυστερήσει, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό ακόμα ποιες ουσίες χορηγήθηκαν και αν αυτές είναι τοξικές.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο εκταφής της Τζωρτζίνας για την υπόθεση της Πάτρας

Από τις καταθέσεις των γιατρών, μέχρι τώρα, η έλλειψη οξυγόνου είναι η αιτία για τους σπασπούς της 9χρονης, ωστόσο φαίνεται πως υπήρχαν κι άλλα συμπτώματα που οφείλονται σε μακροχρόνια χρήση τοξικών ουσιών. Στις αρχές έχουν παραδοθεί πέντε βίντεο από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας, όπου οι βραδυκαρδίες και τα αναπνευστικά της προβλήματα διαφαίνονται πεντακάθαρα.

Το πρώτο πρόσωπο που κάλεσε η Πισπιρίγκου μετά την ανακοπή της 9χρονης

Μια νέα εξέλιξη σχετικά με την φλέγουσα υπόθεση της Πάτρας ήρθε στη δημοσιότητα την Τρίτη 10/5 μέσα από την εκπομπή T-live και αυτή αφορά στο πρώτο τηλεφώνημα, που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της λίγο μετά αφού έπαθε ανακοπή η κόρη της Τζωρτζίνα.

Σε πρώτο επίπεδο τηλεφώνησε στο 166 και στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Και ενώ όλοι θα περίμεναν να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα της 9χρονης, στον οποίο έστειλε εξώδικο από το κελί, δε συνέβη αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή είχε δει τον πατέρα της σε ένα βίαιο περιστατικό και πως δεν ήθελε να του τηλεφωνήσει και να τον εμπλέξει λόγω όλου αυτού του σκηνικού.