Πάτρα: Στην "φόρα" ο διάλογος του Δασκαλάκη με τον γιατρό της Τζωρτζίνας - Η κίνηση που τον "καίει"

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στην

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 την συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με τον γιατρό της Τζωρτίνας έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «T-Live».

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διάλογο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 20 Απριλίου του 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας όπου μεταξύ άλλων τον είχε προειδοποιήσει πως υπάρχει κίνδυνος μέσα από το ίδιο τους το σπίτι.

Ο διάλογος του Μάνου Δασκαλάκη με τον γιατρό

Γιατρός: Διαβάζεις την αδιαφορία όταν μπαίνεις μέσα και μετά από δύο λεπτά θέλεις να φύγεις και η ίδια η Ρούλα είπε «μα εγώ ήθελα να φύγω γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνετε παρατήρηση».

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλαμε να φύγουμε γιατί σεβόμασταν αυτό απέξω, αυτό εκεί, το 10 με 11.

Γιατρός: Είναι καλό να το λέτε αυτό αλλά δεν είναι άλλο πράγμα αυτό που έλεγα.

Μάνος Δασκαλάκης: Ποιο;

Γιατρός: Εσύ, η αδιαφορία που είπα, νιώθω αδιαφορία, ότι νιώθω αυτοί οι γονείς μπαίνουν μέσα και σαν παρακολουθούν αυτή την ιστορία σαν τρίτοι.

Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

Γιατρός: Και μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία εγώ θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να σας βοηθήσω. Να σας βοηθήσω, μου λες κι εσύ «ότι είναι μες το σπίτι μας εμείς το κάνουμε», αλλά όσο θα είσαι εδώ δεν πρέπει να είναι υποστηρικτικός ο γιατρός;

Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

Γιατρός: Δεν πρέπει;

Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

Γιατρός: Και να σου πω; Και διαφωνία να υπάρχει όταν μιλάμε δε γινόμαστε καλύτεροι;

«Η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» - Η ανάρτησή του για την Ρούλα

Θυμωμένος και ενοχλημένος για το εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» και η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Η ανάρτηση του Μάνου για την Ρούλα

Ο ίδιος ακόμα εξετάζει τον τρόπο που θα αντιδράσει σε αυτό, χωρίς να αποκλείεται να απαντήσει κι εκείνος με εξώδικο μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες. Ακόμη, στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από συνέντευξη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως «σε αντίθεση με συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης ποτέ δεν με εμπόδισε να κάνω την έρευνα μου».

Ο δημοσιογράφος, που έχει κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση, σημείωσε δε πως «μου έσπασαν το αυτοκίνητο και μου πήραν την τσάντα μου, όμως δεν πήραν ένα τσαντάκι που ήταν ακριβώς δίπλα».

Ιδιαίτερη εντύπωση και σχόλια από τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» προκάλεσε και η προβολή για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μιας παλιάς ανάρτησης του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε αυτήν την ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρεται στην γιορτή της Τζωρτζίνας και στις χαρές που του έχει δώσει από την γέννηση της η πρωτότοκη κόρη του, η οποία εκείνο το διάστημα ήδη είχε χάσει τις δύο αδελφές της και πλέον ήταν τετραπληγική.