Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Στέλνουν ερωτικά γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Δηλώνουν τον θαυμασμό τους

Γλυκά Νερά: Στέλνουν ερωτικά γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Ενημέρωση 15.05.2022 15:44
Από Youweekly Team

Αύριο το πρωί 16/5 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ακούσει την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας σχετικά με την ενοχή του ή μη, ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται και η έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Την περασμένη Τετάρτη έδωσε την παράσταση της ζωής του και μια μάχη για να διατηρήσει την εικόνα του καλού παιδιού που έχτιζε μια ζωή. Αν και η θεατρική απολογία του (διαβάστε την εδώ) ήταν ολοφάνερο πως δεν «κατέκτησε» την έδρα, υπήρχε ένα πρόσωπο που κρεμόταν από τα χείλη του. Δεν ήταν κάποιος από το συγγενικό του περιβάλλον, εξάλλου κανείς δεν εμφανίστηκε ούτε για να καταθέσει, αλλά μία θαυμάστριά του.

Οι... θαυμάστριες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η συγκεκριμένη γυναίκα δίνει το «παρών» από την πρώτη ημέρα της δίκης, προσπαθώντας να δει από κοντά τον 33χρονο πιλότο. Την ημέρα της απολογίας του κατάφερε να «τρυπώσει» στη δικαστική αίθουσα για να δει από κοντά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Του έχω γράψει γράμματα. Και ποια γυναίκα δεν θα ήταν ερωτευμένη μαζί του;», έλεγε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους. Κι αν κάποιος θεωρήσει πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, πλανάται πλάνην οικτράν!

Το άρθρο 23

Ο 33χρονος δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ο άνθρωπος που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο αγκαλιάζοντας την πεθερά του και μητέρα του θύματός του, είναι παραλήπτης δεκάδων γραμμάτων θαυμασμού.

Πληροφορίες του «Ε.Τ.» της Κυριακής αναφέρουν πως από τον περασμένο Ιούνιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει γίνει αποδέκτης αρκετών γραμμάτων γυναικών, που δηλώνουν τον θαυμασμό τους (!), χωρίς όμως τα γράμματα αυτά να φτάνουν στα χέρια του, αφού, σύμφωνα με το άρθρο 23 του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας των φυλακών, «η επικοινωνία των κρατουμένων με αλληλογραφία πραγματοποιείται με τα άτομα του οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντός τους, καθώς και με συνηγόρους, δημόσιες εθνικές Αρχές, διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις που έχουν αναλάβει ή υπερασπίζονται τα συμφέροντα των κρατουμένων».

Στέλνουν ερωτικά γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλ

Και αν ο 33χρονος κατηγορούμενος κατάφερε να γοητεύσει, όπως φαίνεται, κάποιες γυναίκες, φαίνεται να απέτυχε στο να πείσει την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ότι έδρασε εν βρασμώ και όχι προσχεδιασμένα. Τόσο οι πέντε γυναίκες όσο και οι δύο άνδρες που θα κρίνουν την τύχη του Αναγνωστόπουλου εντόπισαν πολλές αντιφάσεις στα λεγόμενά του, ενώ και η εισαγγελέας της έδρας τον «σφυροκοπούσε» με τις ερωτήσεις της για περισσότερο από μία ώρα.

Δικαστές και εισαγγελέας επιχείρησαν να διερευνήσουν το κίνητρο πίσω την πράξη, αλλά αυτό που αναδείχθηκε, τελικά, ήταν τα δύο πρόσωπα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μιας προσωπικότητας γεμάτης αντιφάσεις, που χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά -όσο διήρκεσε η δολοφονία της Καρολάιν- για να καταβαραθρωθεί. Τέσσερα ήταν τα βασικά σημεία όπου ο κατηγορούμενος έπεσε σε αντιφάσεις προσπαθώντας να πείσει το δικαστήριο πως έστεκαν και οι δύο εκδοχές του ίδιου πράγματος που περιέγραφε.

«Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά» - Η προκλητική δήλωση μάρτυρα υπεράσπισης του Μπάμπη

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ένας μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τις δηλώσεις του να προκαλούν αντιδράσεις, μιας και έκανε μεταξύ άλλων τη συσχέτιση ότι όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν τραγική κατάληξη, την ώρα που στο twitter όλοι ξέσπασαν για την απολογία του.

«Το κλίμα εδώ είναι κατακαθισμένο σε σχέση με τον Μπάμπη. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις πλέον. Ο κόσμος τάσσεται άλλος ήπια απέναντί του, άλλος με θυμό. Μα και ο ίδιος με θυμό τάσσεται απέναντι στον εαυτό του. Ακόμα και οι γονείς του τάσσονται κατά της πράξης του, η μητέρα του λέει “απέναντι στην πράξη του έχω θυμό, αλλά είναι παιδί μου”. Την είχα συνάδελφο την μητέρα. Και η μητέρα μαθηματικός και ο Μπάμπης τότε ήταν στις ίδιες ηλικίες με τα δικά μου τα παιδιά.

Μπαίνω και στις δύο θέσεις. Να μην γινόμαστε καταπέλτες δηλαδή. Απολογήθηκε και είπε την αλήθεια του. Θα πω εγώ τώρα ότι το παιδί ήταν ένα τέρας, επειδή έφτασε σε αυτή την πράξη; Το έχω πει σε διάφορες κατευθύνσεις. “Τόσο πολύ την αγαπούσε που τη σκότωσε;”. Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε τόσο. Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά. Το έγκλημα, η τραγωδία είναι σύμφυτα με την ανθρώπινη φύση. Είμαστε η χώρα που γέννησε την τραγωδία.

Αντιμετωπίστηκε ως serial killer, είμαι πολύ θυμωμένος. Εγώ με την μητέρα του κάνω παρέα. Δεν πέρασε τέτοιος άνθρωπος. Δεν το λέω τώρα επειδή της έτυχε αυτό. Να ακούω από δημοσιογράφους να λένε ότι “να η μάνα του δολοφόνου, γυαλίζει το μάτι της”. Γι’ αυτό απέφυγαν την δημοσιότητα, έχουν καεί όλοι. Υποκλίνομαι στην σχέση των δύο γιαγιάδων, συνεργάζονται άψογα γιατί η μία σέβεται τη θέση της άλλης. Υποκλίνομαι σε αυτές τις προσωπικότητες, είναι θέμα παιδείας. Λένε “δες παιδί για να καταλάβεις μάνα, δεν ισχύει πάντοτε αυτό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Γλυκά Νερά: «Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» - Τι λέει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη

Γλυκά Νερά: «Γεμίσαμε Μπάμπηδες» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Σούρας για τον Αναγνωστόπουλο

Share