Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Κάρολαϊν μετά την καταδίκη του Αναγνωστόπουλου - «Ένιωσα οργή όταν...»

Δείτε αναλυτικά

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Κάρολαϊν μετά την καταδίκη του Αναγνωστόπουλου - «Ένιωσα οργή όταν...»
Ενημέρωση 17.05.2022 22:55
Από Ίρις Βίλα

Η οικογένεια της Κάρολαιν δηλώνει δικαιωμένη μετά από την απόφαση του δικαστηρίου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (δείτε εδώ). Πιο συγκεκριμένα, ο χαμός της 19χρονης η οποία δολοφονήθηκε από χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έχει αφήσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση την οικογένειά της όπου ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της.

Από την άλλη, η μητέρα της στις πρώτες δηλώσεις της αποκάλυψε ότι ένιωσε ανακούφιση με την ποινή που του επιβλήθηκε μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί».

Οι δηλώσεις της μητέρας της Κάρολαιν για τον Αναγνωστόπουλο

Η ψυχολογική κατάσταση του δολοφόνου της Κάρολαιν μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις που είχε ο εντολέας του μετά την ανακοίνωση της ποινής του (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στην φυλακή).

«Κάθε απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή. Οι δικαστές κρίνουν και αποφασίζουν για την υπόθεση. Εμείς δώσαμε τα στοιχεία για να κριθεί η απόφαση και για να αναγνωριστούν κάποια ελαφρυντικά αλλά σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι σεβαστή.

Η επικοινωνία μετά την απόφαση ήταν πολύ δύσκολη με τα μέτρα και τις συνθήκες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι απογοητευμένος απλά και ίδιος αισθάνεται ακόμα θρήνο για όλο αυτό που συνέβη, που καταστράφηκαν τα πάντα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Γλυκά Νερά

Η αντίδραση του καθενός τη στιγμή που του επιβάλλεται η ποινή είναι προσωπικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος αμετανόητος, είναι βαθιά μετανιωμένος για ό, τι έχει γίνει. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με τον εντολέα μου, ούτε εγώ είχα μάθει για τις δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαϊν (δείτε εδώ τι είπε). Δεν παρευρέθηκε κανείς από την οικογένειά του. Όπως δεν παρευρέθηκαν από τη μεριά της Κάρολαϊν έτσι και από την μεριά του Μπάμπη. Έχουμε να κάνουμε ένα παιδί και οι αρμονικές σχέσεις θα επηρεάζονταν.

Έχουμε ένα αδίκημα ομολογημένο. Δεν βρέθηκε ποτέ το κίνητρο γιατί πραγματικά δεν υπήρχε. Οι λόγοι δόθηκαν από τον εντολέα μου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Κάρολαιν» - Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Share