Γλυκά Νερά: Η πρώτη κίνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Που βασίζεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Η πρώτη κίνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα παραμείνει στην φυλακή), ωστόσο αυτή κατάληξη δεν τον ικανοποίησε και μαζί με τον δικηγόρο του προχώρησαν σε έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Που βασίζεται η έφεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο

Πιο συγκεκριμένα, αμφισβητούν την ετυμογορία σε τρία σημεία της, με πρώτο τον ισχυρισμού του βρασμού ψυχικής ορμής που απορρίφθηκε, δεύτερον για την ένσταση της αποβολής της μάρτυρος Ελένης Μυλωνοπούλου, αλλά και την απόρριψη των ελαφρυντικών περιστάσεων. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουν 10 μέρες ώστε να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Τι απαντά ο πατέρας της Κάρολαιν για τον δολοφόνο της

Για την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά μίλησαν οι γονείς της. Συγκεκριμένα, η μητέρα της, Σουζάνα, δήλωσε πως ανακουφίστηκε (διαβάστε εδώ όλα όσα είπε).

Με την σειρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες που υποστήριξε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη.

Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».