Πάτρα: «Εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και...» - Απίστευτα αποκαλυπτικά μηνύματα του ζευγαριού

Διάλογοι που συγκλονίζουν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και...» - Απίστευτα αποκαλυπτικά μηνύματα του ζευγαριού

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, μιας και μετά την απάντηση του Δασκαλάκη στο εξώδικο της κατηγορούμενης πρώην συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, νέο κύμα μηνυμάτων ανάμεσα σε Μάνο Δασκαλάκη και την ίδια έφερε στο «φως» για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 το T-live.

Οι κατηγορίες της Ρούλας για το Μάνο

Πρόκειται γι’ ακόμα ένα ακόμη «κατηγορώ» της 33χρονης στον σύζυγό της, για το πώς εκείνος χρησιμοποιούσε τα παιδιά τους και ειδικά την Τζωρτζίνα «για να πουλάει τραγουδάκια» και «να παίρνει likes στο facebook».

Οι δυο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και ο «σκοτωμός» τους γίνεται λίγες ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021, όπου έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου. Ο διακανονισμός που αφορά στα οικονομικά ζητήματά τους προκαλεί έντονες τριβές.

Μάνος: Θα σε νοιάξουν. Τώρα συνέχισέ το και θα δεις

Ρούλα: Να ‘σαι σίγουρος ότι δεν θα με νοιάξει καθόλου, ειδικά τα λεφτά. Μη δώσεις τίποτα και πήγαινε και απολύσου τώρα χ…. Εσύ όλο μ@@@ λες. Τώρα τι να σου πω. Άκου τα λεφτά! Χαχα! Κάνε τα μασούρι μπας και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και τα ανεβάζεις για να σε λυπηθούν. Είσαι το λιγότερο που μπορώ να πω ένα τίποτα και πήγαινε κάνε τα παράπονα ότι σε βρίζω.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για την προσωπική και επαγγελματική του προβολή.

Ρούλα: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος: Κάτσε να δείς πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώ γίνεται.

Ρούλα: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Μάνος: Όχι παιδί μου.

Ρούλα: Κράτα τα.

Την είδε αλλιώς η Πισπιρίγκου - Η νέα της στάση μέσα από τις φυλακές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η κράτηση της στις φυλακές Κορυδαλλού αποτελεί ένα από τα θέματα τη επικαιρότητας καθώς ακόμα εξετάζεται το αν ευθύνεται εκείνη ή όχι για τον θάνατο των 3 παιδιών της, που χάθηκαν με άδοξο και όπως λέγεται περίεργο τρόπο από τη ζωή.

Οι πληροφορίες που έρχονται για εκείνη και την παραμονή της στο κελί, κάνουν αναφορά πως στην αρχή ήταν πολύ αποστασιοποιημένη και πως δεν ήθελε πολλά πολλά με τις συγκρατούμενες της. Ο καιρός όμως περνάει και μάλλον η φυλακή για τη Ρούλα θα πρέπει να αποτελέσει πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να αρχίζει να αλλάζει στάση και φαίνεται πιο ευδιάθετη, μιας και οι εικόνες από το χώρο κράτησης της δεν είναι και τόσο αποκρουστικός.

Η Πισπιρίγκου, όπως λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες δείχνει ήρεμη και ευδιάθετη ενώ αν και αρχικά είχε επιλέξει να μη βγαίνει καθόλου στο προαύλιο, όπως όλα δείχνουν εχει αλλάξει στάση και ξεκίνησε να βγαίνει έξω.

Βέβαια, όπως λένε οι ίδιες «πηγές», ο προαυλισμός της δεν διαρκεί πολύ καθώς η κατηγορούμενη και προφυλακισθείσα για την δολοφονια της πρωτότοκης Τζωρτζίνας, βιάζεται να επιστρέψει έξω απο το κελί στον τηλεφωνικό θάλαμο και να …πιάσει και πάλι δουλειά με το καρτοτηλέφωνο, καλώντας τον συνηγορο, την αδερφή και τη μητέρα της προκειμένου να χαράξει την υπερασπιστική της γραμμή και να δώσει κατευθυνσεις στους δικους της ανθρώπους για το πως θα κινηθούν και τι θα της φέρουν στο επισκεπτήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου