Πάτρα: Τι έκανε η Πισπιρίγκου την περίοδο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Η αποκάλυψη ατόμου από το στενό περιβάλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τι έκανε η Πισπιρίγκου την περίοδο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Το πρωί της Πέμπτης 19/5, νέα εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να εξεταστεί ξανά ο θάνατος της Τζωρτζίνας από νέα ομάδα γιατρών, την ώρα που το Πρωινό φέρει μία μαρτυρία από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, που περιγράφει τη σχέση τους αλλά και το τι έκανε η Ρούλα το διάστημα που ήταν εξαφανισμένη από το σπίτι της.

Τι ανέφερε ο μάρτυρας στο Πρωινό

«Οι εντάσεις είχαν αρχίσει πολύ πριν τη Μαλένα. Είχε καταλάβει η Πισπιρίγκαινα κάποια εξωσυζυγική σχέση του Μάνου κι από εκεί κι έπειτα έγινε ότι έγινε. Είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε πιο παλιά, για πολύ καιρό και είχε απομονωθεί εκεί και δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε η οικογένειά της, ούτε ο άντρας της και την έψαχναν όλοι πανικόβλητοι. Εμμέσως πλην σαφώς ναι, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Έστελνε μηνύματα δακρύβρεχτα ότι “προσέξτε το παιδί μου γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”. Μόνο και μόνο να τραβά την προσοχή του Μάνου, επειδή έβλεπε ότι είχε χαθεί το χαρτί αυτό. Τη Τζωρτζίνα την είχε αφήσει στη μητέρα της και την αδελφή της. Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε τον μπαμπά της εκείνο το διάστημα γιατί είχαν συμβεί πολλά, γιατί και η σχέση με την οικογένεια της Ρούλας δεν ήταν καλή. Ο Μάνος απέφευγε να τους δει, υπήρχαν τεταμένες σχέσεις.

Η οικογένεια ήταν τότε στα κάγκελα. Είχαν προβλήματα, έψαχναν να βρουν τη Ρούλα. Τους είχε παρατήσει ένα παιδί για μέρες. Ο Μάνος ζει τη φυλακή του; Ναι, να τη ζήσει τη φυλακή του. Που μπορεί να περιφέρεται αυτός; Που μπορεί; Στην πόλη του; Αδύνατον! Κάπου αλλού δεν γίνεται και για οικονομικούς λόγους. Είναι λίγο όλο αυτό που τον βαραίνει; Η ντροπή είναι πολύ λίγη γι’ αυτόν. Κατακραυγή έχει, σίγουρα».

«Μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας»

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι του MEGA, Live News, την Τετάρτη 18/5 μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, και αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην πελάτισσά του, αλλά και στα χρήματα της σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα, τα οποία βρίσκονταν υπό την διαχείριση του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως τα εξώδικα με τα οποία επικοινωνεί πλέον η κατηγορούμενη και ο πρώην σύντροφός της είναι ο μόνος τρόπος ώστε να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα ανάμεσά τους.

Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων της σπιτονοικοκυράς τόνισε πως δεν είναι εξουσιοδοτημένος για να μπορέσει να προχωρήσει σε κινήσεις, ωστόσο αποτελεί συνήγορο υπεράσπισης για την κακουργηματική πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Ακούγοντας νωρίτερα το ρεπορτάζ κάνω την εξής σκέψη, μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας, μία βέσπα και κάποια ευρώ που οφείλονται στην εταιρία ύδρευσης και τη ΔΕΗ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την διαχείριση των χρημάτων: «Δεν ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ξέρω όμως ότι η οικονομική κατάσταση δεν ήταν καλή. Μετά τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα δεν εμφανίστηκαν οι κληρονόμοι και δεν υπήρχε άτομο να παραδοθούν τα κλειδιά του σπιτιού.

Η περιουσία της μετά τον θάνατό της έμεινε χωρίς κάποιον να καλύπτει τα έξοδο συντήρησης, όπως και επίσης γνωρίζω ότι δεν υπάρχει για τη δική μου εντολέα μεταβολή της περιουσιακής της κατάστασης».

«Αναζητούμε την ακριβή ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και τη χορήγηση της κεταμίνης», συμπλήρωσε και επισήμανε πως ετοιμάζεται ο φάκελος για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης.