Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Φωτογραφία που καταρρίπτει τον ισχυρισμό της Ρούλας σχετικά με την κεταμίνη

Υποστηρίζει πως δεν την είχε ακουστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Φωτογραφία που καταρρίπτει τον ισχυρισμό της Ρούλας σχετικά με την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της έως σήμερα, υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως δεν γνώριζε την ουσία κεταμίνη, την ουσία που στοίχησε τη ζωή της όπως φάνηκε από την τοξικολογική εξέταση στο αίμα της μικρής.

Όμως στο T-live tο μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 παρουσιάστηκε μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο, μέσα στο οποίο αναφέρεται η ουσία.

Η φωτογραφία που "καίει" τη Ρούλα

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. Το έγγραφο αυτό είχε παρουσιάσει το T-live στις 28/4.

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg 02:38

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως προκύπτει από το διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φάρμακο που οι γιατροί χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα, ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει ότι για την ουσία κεταμίνη δεν γνώριζε το παραμικρό…

«Αν τολμούσαμε να κοιτάξουμε κάποιο αγόρι της...» - Απίστευτες μαρτυρίες "καίνε" την Πισπιρίγκου

Τα κοντινά πρόσωπα ή άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι και την οικογένεια Δασκαλάκη, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτουν όλο και περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα τους αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα στο παρελθόν, όπως μια συμμαθήτριά της Ρούλας Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 σε δηλώσεις της που έκανε στο Πρωινό, και την ανέφερε ως ένα «κορίτσι προβληματικό».

«Η Ρούλα ήταν ένα κορίτσι προβληματικό. Δηλαδή, είχε πολλά νεύρα, μίλαγε σε όλες μας απότομα. Αν τολμούσαμε να κοιτάξουμε κάποιο αγόρι που της άρεσε ή που είχε δεσμό, μας μίλαγε πάρα πολύ άσχημα, μας απειλούσε.

Ήταν πολύ επιθετική απέναντί μας. Στις σχέσεις της ήταν επιβλητική. “Μίλα καλά”, πάντα κάτι έβρισκε», είπε αρχικά η συμμαθήτρια της Ρούλας.

Απίστευτες μαρτυρίες

«Μετά το θάνατο της Ίριδας είχαμε μάθει όλοι ότι έπαθε ένα ισχαιμικό επεισόδιο και ανησυχήσαμε όλοι πάρα πολύ. Και τελικά ήταν ψέματα. Μάθαμε αργότερα ότι ήταν ψέματα. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο επεισόδιο, απλά το έκανε για να είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο».