Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κρίση της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο

Πως αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κρίση της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, την Παρασκευή 20/5, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα βίντεο ντοκουμέντο με το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φαίνεται πως διατηρούσε σχέση με παντρεμένο, με τους γιατρούς την ώρα που η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη στις 25 Ιανουαρίου 2022 βιντεοσκόπησε την κρίση που έπαθε η κόρη της για πρώτη φορά μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, καθώς ανέφερε πως αυτό της ζήτησε να κάνει ο γατρός.

Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού για να διερευνηθούν τα επεισόδια αποκορεσμού και βραδυκαρδίας της 9χρονης και τρεις ημέρες αργότερα συμβαίνουν τα πολλαπλά επεισόδια που οδήγησαν στην ανακοπή καρδιάς.

Το βίντεο ντοκουμέντο από την κρίση της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

(Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που έχουν αφαιρεθεί στο μοντάζ)

Ρούλα: Σσσσσς

Τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια - Τι απαντάει ο δικηγόρος της

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας δεν σταματούν να συναρπάζουν. Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέφτηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Μάνος κρατά σταθερά μια απόσταση από τα media.

Από την άλλη η Ρούλα είναι έτοιμη να πολεμήσει με κάθε μέσο για να αποδείξει την αθωότητά της, κάτι που πραγματικά αρχίζει και απομακρύνεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η Πισπιρίγκου έχει καταθέσει 4 αιτήματα στις Αρχές που πιστεύει, πως θα λειτουργήσουν υπέρ της.

  1. Επιθυμεί να παραδοθούν τα δύο καρδιογραφήματα κατά της τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας
  2. Επιθυμεί να δοθεί απάντηση για την ακριβή ποσότητα της κεταμίνης
  3. Ζητά να γίνει επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων σε κάποιο τρίτο εργαστήριο, εκτός Ελλάδας
  4. Καλεί μια συγκεκριμένα νοσηλεύτρια να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα συγκεκριμένα αιτήματα απορρίφθηκαν από τον ανακριτή. Ενώ ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος τονίζει ότι μόνο η αίτηση αυτή λέει πολλά.