Πάτρα: Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος που υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου - Έχει πειστήρια ότι φταίνε οι γιατροί

Η αποκάλυψη στον αέρα «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος που υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου - Έχει πειστήρια ότι φταίνε οι γιατροί

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης και μαζεύει μάρτυρες, ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Μάλιστα η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή έλαβε μια πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα.

Δημοσιογράφος ανατρέπει τα δεδομένα για την Πάτρα

Σύμφωνα με την κ. Κουσκουρή, ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του. Φυσικά η έμπειρα ρερπόρτερ επικοινώνησε με τον συνάδελφό της κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Ισχυρίζεται δε, ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας., τα οποία θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος μάλιστα τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Τελικά αποκαλύφθηκε το όνομα του δημοσιογράφου που δεν είναι άλλος, από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η ιατροδικαστής ξεκαθαρίζει αν θα καταθέσει

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές. Συνεχώς έρχονται νέες φωτογραφίες και ντοκουμέντα στο φως, με τελευταίες τις πληροφορίες για την σκληρή αντιμετώπιση της Ρούλας από τις άλλες συγκρατούμενες. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση πως έχει κληθεί να καταθέσει η η ιατροδικαστής της Μαλένας, κ. Τσιόλα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ρούλα Κουσκουρή προέβη σε αποκλειστικό ρεπορτάζ καθώς η ίδια επικοινώνησε με την ιατροδικαστή, η οποία σχολίασε την είδηση. Τη διαψεύδει κατηγορηματικά και επιμένει πως δεν έχει λάβει προς το παρόν κάποια κλήση για κατάθεση μέσα στην εβδομάδα, όπως ακούστηκε..

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο Πέτρος Κουσουλός, η ιατροδικαστής της Μαλένας όσο και της Ίριδας θα καταθέσουν μόνο όταν δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των πραγματογνώμων Καρακούκη και Καλόγρια, αν χρειαστεί.