Πάτρα: «Οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά...» - Η οργή του δικηγόρου της Πισπιρίγκου για την φημολογούμενη αντικατάστασή του

Η κατηγορούμενη εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά...» - Η οργή του δικηγόρου της Πισπιρίγκου για την φημολογούμενη αντικατάστασή του

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και αισιοδοξεί πως θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που πρόκειται να καταθέσει , η υπόθεσή της φαίνεται πως έχει αποτελέσει πόλο έλξης πολλών δικηγόρων, και μέσα από μία δήλωσή του, ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος έστειλε "οργισμένο " μήνυμα για όσους αναφέρουν πως θα υπάρξει αντικατάστασή του στην υπεράσπιση της.

Η δήλωση του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Όθων Παπαδόπουλος με νέες δηλώσεις του, που προβλήθηκαν στο Super Κατερίνα, αναφέρθηκε στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, αναφορικά με τους συναδέλφους του, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να την εκπροσωπήσουν. Έκανε λόγο για υποψήφιους μνηστήρες που σχηματίζουν ουρά και τόνισε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο μέρος, στους δικούς του χειρισμούς, που ανέλαβε μια υπόθεση, όταν έδειχνε καταδικασμένη εκ των προτέρων.

«Όταν έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση για την οποία οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά, τότε μάλλον, έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης από αυτή την επιτυχημένη μεταστροφή και είναι μια πρώτη καταρχήν δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός, σοβαρότητα, ευγένεια και επαγγελματισμός» τονίζει μεταξύ άλλων ο κύριος Παπαδόπουλος.

«Δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη»

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) π δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» καθώς δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως η 33χρονη δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη, την ίδια ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Άθελά μας έχουμε γίνει ειδικοί για την κεταμίνη. Η 33χρονη δεν είχε ακούσει τίποτα ποτέ για την κεταμίνη και δεν τη γνώριζε. Στις 30/3 την αναζήτησε, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η σχετική είδηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εάν δεν βρεθεί χορήγηση της ίδιας ουσίας στο παρελθόν, με βάση την εξέταση που θα γίνει προκύπτει ότι για πρώτη φορά χορηγήθηκε η ουσία στις 20/01 στο νοσοκομείο, όπου υπήρχε μία μητέρα, που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για αυτή την ουσία, και μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτών της ΜΕΘ που είχαν στα χέρια τους ένα βαλιτσάκι, που από την έρευνα προέκυψε ότι το βαλιτσάκι αυτό είχε τη συγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία».