Πάτρα: Όλη η αλήθεια για την καλοπέραση της Πισπιρίγκου στις φυλακές

Έχει προσωπική κομμώτρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Όλη η αλήθεια για την καλοπέραση της Πισπιρίγκου στις φυλακές

Σάλος έχει προκληθεί τελευταία καθώς λέγεται πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου και προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού για την ανθρωποκτονία της κόρης της, χαίρει ιδιαίτερης περιποίησης μέσα στο κελί, όπου και μένει.

Την Παρασκευή 27/5 το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' ήρθαν να φωτίσουν το όλο θέμα, μιας και λέγεται πως η γυναίκα έχει έχει άνθρωπο για να της ανάβει το τσιγάρο, κομμώτρια και γυναίκα να της κάνει μανικιούρ. Τα πλάνα που είχαν βγει από το κελί της έδιναν μια εικόνα, όμως αυτές οι λεπτομέρειες ακούγονται υπερβολικές.

Η καλοπέραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

«Έχουμε ακούσει πως υπάρχει υπάλληλος για να της ανάβει το τσιγάρο, ότι πηγαίνει κομμώτρια στο δικό της κελί, ότι επειδή δεν της αρέσει το φαγητό της φυλακής, της κάνουν ιδιαίτερο φαγητό και της το δίνουν».

«Το ρεπορτάζ και η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών δεν μπόρεσε να μας επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τίποτα. Επικοινώνησα με τη γραμματεία και έχω την πλήρη διάψευση για όλα αυτά, λέγοντας μου ότι ούτε κομμώτρια έχει, ούτε έχει επαφή με τις συγκρατούμενες της».

Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας και κρατούμενης στις φυλακές

Προφυλακισμένη εδώ και αρκετό καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, οι οποίες μάλιστα της φωνάζουν και κάτι συγκεκριμένο που αποκαλύφθηκε σήμερα 25/5.

Μια κρατούμενη ωστόσο που μίλησε μαζί της, περιέγραψε το απόγευμα της Τρίτης 25/5 στην εκπομπή «Live News» για αυτά που είπαν αλλά και για ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».