Πάτρα: «Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με...» - "Κόλαφος" η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στην Ζήνα Κουτσελίνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με...» -

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να δώσει μία απάντηση στην παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ανέφερε την Παρασκευή 27/5 πως η κατηγορούμενη ενδιαφέρεται για τον Μάνο Δασκαλάκη και συγκεκριμένα για την επιθυμία της να την επισκεφθεί στις φυλακές όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Την ίδια στιγμή έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και τα υπόλοιπα αιτήματα της.

Η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, λοιπόν, επικοινώνησε με μία από τις δημοσιογράφους του πάνελ και στο μήνυμα που έστειλαν εξήγησαν πως η Ρούλα δεν θέλει καμία επικοινωνία με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να φανερωθεί η αλήθεια και τίποτα άλλο. Παράλληλα, διαψεύδουν την είδηση πως την επισκέφθηκαν σήμερα 27/5 στο κελί της για να της πάρουν αίμα.

Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στην Ζήνα Κουτσελίνη για την επιθυμία της Ρούλας

«Η Ρούλα έχει πάψει εδώ και καιρό να ασχολείται με τον Μάνο. Την εδνιαφέρει μόνο να φανεί η αλήθεια για τα παιδιά της», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Όλη η αλήθεια για την καλοπέραση της κατηγορούμενης στις φυλακές

Σάλος έχει προκληθεί τελευταία καθώς λέγεται πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου χαίρει ιδιαίτερης περιποίησης μέσα στο κελί, όπου και μένει.

Την Παρασκευή 27/5 το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής ήρθαν να φωτίσουν το όλο θέμα, μιας και λέγεται πως η γυναίκα έχει έχει άνθρωπο για να της ανάβει το τσιγάρο, κομμώτρια και γυναίκα να της κάνει μανικιούρ. Τα πλάνα που είχαν βγει από το κελί της έδιναν μια εικόνα, όμως αυτές οι λεπτομέρειες ακούγονται υπερβολικές.

«Έχουμε ακούσει πως υπάρχει υπάλληλος για να της ανάβει το τσιγάρο, ότι πηγαίνει κομμώτρια στο δικό της κελί, ότι επειδή δεν της αρέσει το φαγητό της φυλακής, της κάνουν ιδιαίτερο φαγητό και της το δίνουν».

«Το ρεπορτάζ και η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών δεν μπόρεσε να μας επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τίποτα. Επικοινώνησα με τη γραμματεία και έχω την πλήρη διάψευση για όλα αυτά, λέγοντας μου ότι ούτε κομμώτρια έχει, ούτε έχει επαφή με τις συγκρατούμενες της».