Νεκρός σε τροχαίο πασίγνωστος ράπερ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νεκρός σε τροχαίο πασίγνωστος ράπερ

Μετά από την είδηση θανάτου του γνωστού καλλιτέχνη, Andy Fletcher σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ανερχόμενος ράπερ Ernesto Enrique Carralero ή κοινώς «OhTrapstar» έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο Μαϊάμι νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε πήγαινε δυτικά στην 82η οδό όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

Η ανακοίνωση θανάτου για τον γνωστό ράπερ

Από την ζωή έφυγε επίσης και γνωστός ηθοποιός του Hollywood

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του γνωστού ηθοποιού Ray Liotta (Ρέι Λιότα) ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 67 ετών. Συγκεκριμένα, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Dangerous Waters».

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Από την ζωή έφυγε επίσης και η Chethana Raj προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ήταν μόλις 21 χρόνων.

Ποιος ήταν;

Ο Ρέι Λιότα (Ray Liotta, Νιούαρκ, Νιου Τζέρσι, 18 Δεκεμβρίου 1954 - 26 Μαΐου 2022) ήταν Αμερικανός πολυβραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός κινηματογράφου.

Απόφοιτος της σχολής υποκριτικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, ο Λιότα διακρίθηκε αρχικά συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο σίριαλ «Στην Εντατική», λαμβάνοντας ένα βραβείο Emmy κι ένα Prism. Ακολούθως, ασχολήθηκε με το σινεμά αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για τη συμμετοχή του στην ταινία του Τζοναθαν Ντέμι με τίτλο «Άγριο Θηλυκό» (1986).

Η ερμηνεία του, ωστόσο στο έργο του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Goodfellas» («Τα Καλά Παιδιά») του 1990, όπου ενσάρκωσε τον Χένρι Χιλ, ήταν αυτή που τον έφερε στο προσκήνιο της παγκόσμιας προσοχής. Θεωρείται ένας καλλιτέχνης με ευρεία θεματολογία ρόλων, τόσο κωμικών, όσο και δραματικών.

Το 2004 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο Μπρόντγουεϊ λαμβάνοντας μέρος στην παράσταση «Match», ενώ παράλληλα, τιμήθηκε με απονομή του 70ου ετήσιου βραβείου Drama League[8] . Ακόμη, ήταν υποψήφιος για τη διάκριση Screen Actors, μετά την ερμηνεία του ως Φρανκ Σινάτρα στην τηλεταινία «The Rat Pack» (1998).