''Που είναι η μηχανή ρε σκουλήκι;'' - Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα στο Instagram

Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Που είναι η μηχανή ρε σκουλήκι;'' - Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα στο Instagram

Με μία δυσάρεστη έκπληξη μπήκε ο μήνας για τον Αργύρη Πανταζάρα αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. O γνωστός ηθοποιός που έγινε γνωστός από τις «Άγριες Μέλισσες», είναι γνωστό πως είναι λάτρης των μηχανών. Βέβαια πρόσφατα άλλαξαν τα επαγγελματικά του σχέδια καθώς πρωταγωνιστεί σε πασίγνωστη σειρά (δες εδώ σε ποια).

Άλλωστε και ο ίδιος χρησιμοποιεί τη μηχανή του τόσο για τις προσωπικές του μετακινήσεις, όσο και για τη μετάβασή του στα γυρίσματα της σειράς. Έτσι αυτό που έγινε σήμερα το πρωί αναμέεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα του ηθοποιού μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, προσωρινή ή και μόνιμη.

Τι συνέβη στον Αργύρη Πανταζάρα;

Όπως φαίνεται άγνωστοι έκλεψαν τη μηχανή του ηθοποιού το πρωί της Τετάρτης 1/6. Πέρα από τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ο ίδιος ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο instagram και κάνει έκκληση, προκειμένου να βοηθήσει η ελληνική αστυνομία στο να βρεθεί η μηχανή του. Πάντως όπως φαίνεται και παρακάτω το χιούμορ ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν τον εγκατέλειψε.

Αγρύρης Πανταζάρας μηχανή

Ζεστό και με γήινες αποχρώσεις το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την ανακοίνωση ότι ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας θα παίξει στην αγαπημένη σειρά του ALPHA. Ο ίδιος έχει γίνει αγαπητός από τους ρόλους του στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τώρα αναμένουμε να τον δούμε στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Η καλλιτεχνική φύση του ηθοποιού που τον έκανε να ξεχωρίσει, υπερισχύει και στην καθημερινότητά του. Το σπίτι του, όπου φιλοξενεί τις πιο προσωπικές του στιγμές ταιριάζει σίγουρα με το ιδιαίτερο του στυλ.

Όπως έχει μοιραστεί ο ίδιος μέσα από τα social media και κυρίως μέσω του Instagram, στο σπίτι του κυριαρχεί η κομψότητα, αλλά και η ζεστασιά που εκπέμπουν τα έπιπλα και οι τόνοι του μαύρου, του γκρι και του λευκού που έχει διαλέξει.