Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα και έναν πεζό

Οι πρώτες πληροφορίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα και έναν πεζό

Μετά την σοκαριστική είδηση για τον άνδρα που έπεσε από τις ράγες του ΗΣΑΠ, άλλο ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Γαληψός της Καβάλας, όταν έγινε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παρέσυρε όχημα και πεζό.

Τι συνέβη με το τροχαίο στην Καβάλα

Ειδικότερα, αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε φορτηγάκι που τροφοδοτούσε κατάστημα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ένας επιβάτης του αλλά και ένας πεζός, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα και έναν πεζό

To όχημα στη συνέχεια μετά την πρόσκρουση πήρε φωτιά και στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με το kavalanews το όχημα πέρασε με μεγάλη ταχύτητα ενώ το καταδίωκε όχημα της αστυνομίας.

Εσωτερική και Εξωτερική φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Η αδερφή της Πισπιρίγκου διαψεύδει πως το σημείωμα ανήκει στη Τζωρτζίνα

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (2/6) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων διαψεύδει ότι το σημείωμα της Τζωρτζίνας ανήκει σε εκείνη και αποκαλύπτει πως κάποιος άφησε ψεύτικο σημείωμα.