Πάτρα: Από γνωστή σειρά του Alpha πήρε την ιδέα της κεταμίνης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Απίστευτη αποκάλυψη στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Από γνωστή σειρά του Alpha πήρε την ιδέα της κεταμίνης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά το ρεπορτάζ που έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη 1/6 σχετικά με τις αγαπημένες σειρές της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 2/6 όταν έγινε ο κατάλληλος συσχετισμός. Πιο αναλυτικά μία από τις σειρές αυτές ήταν η “Αγγελική” όπου στο 53ο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020 γίνεται αναφορά στην κεταμινή (δείτε εδώ τι κατέθεσε μία εκ των νοσοκόμων), την θανατηφόρα ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Ένα μήνα μετά η Πισπιρίγκου άρχισε να αναζητά την ουσία

– Ο αδερφός σου δεν είναι κτηνίατρος; Θα γράψεις στο συνταγολόγιό του μια συνταγή για κεταμίνες»

– «Κεταμίνες, δε καταλαβαίνω τι μου λες»

– «Δε χρειάζεται να καταλάβεις. Θα γράψεις τη συνταγή στο συνταγολόγιο, θα βάλεις μια υπογραφή και θα μου τη φέρεις» ήταν ο διάλογος των ηθοποιών στη σειρά και περίπου έναν μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκινά να κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την κεταμίνη.

Το επίμαχο επεισόδιο της σειράς Αγγελική

Επεισόδιο 53: Η Αθηνά διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι και συγκρούεται με τον Δημήτρη. Η Όλγα μαλώνει με την Κατερίνα για την σχέση της με τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή η Τζένη παρακαλεί τον Μιχάλη να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της.

Ο Παύλος, μετά τον τσακωμό με τα αδέρφια του ζητά καταφύγιο στην Σοφία, φέρνοντάς την και πάλι αντιμέτωπη με το δίλημμά της να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Ο Γιάννης στριμώχνει τον Νικόλα για τα λεφτά που του χρωστάει και του προτείνει μια επικίνδυνη συμφωνία. Οι υποψίες του Μιχάλη για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο, μεγαλώνουν.