Πάτρα: «Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι» - Ξέσπασε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι» - Ξέσπασε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών. Ωστόσο, από τότε που βγήκε στην επιφάνεια για πρώτη φορά η οικία της οικογένειας Δασκαλάκη, έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα στην τσάντα της Τζωρτζίνας υπήρξε ένα άκρως "ανατριχιαστικό" σημείωμα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μαμά είσαι κακιά». Από την άλλη, η οικογένεια της Πισπιρίγκου ξέσπασε φανερά με τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όπου βρέθηκε επίσης εκεί.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (2/6) μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» ο κ. Λέων όπου δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου συγγενών σπιτονοικοκυράς για την υπόθεση της Πάτρας

Εξοργίστηκαν στο Πρωινό - Η ταύτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Παναγία

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τελειωμό, καθώς σήμερα 2/6 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Τσικνοπέμπτη, έχοντας χάσει και τα τρία της παιδιά. Ωστόσο η προκλητική της συμπεριφορά έκλεψε όλα τα βλέμματα για ακόμα μία φορά.

Το πρωί της Πέμπτης 2/6, η εκπομπή «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συγκρίνει τον πόνο της με τον πόνο της Παναγίας που ένιωσε όταν έχασε το παιδί της.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για «παράκρουση» της Ρούλας Πισπιρίγκου, κανείς είναι αδιανόητο για εκείνον να συγκρίνει τον εαυτό της με την Παναγία. Ωστόσο η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως η παράκρουση φαίνεται διότι γνωρίζουμε ότι εκείνη κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αν αυτό δεν το γνωρίζαμε δεν υπήρχε θέμα με την ανάρτηση.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε την αγιογραφία, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο».