Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον 50χρονο γυμναστή

Μεγάλη θλίψη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον 50χρονο γυμναστή

Η πόλη της Θεσσαλονίκης και γενικότερα τα εγχώρια μέσα έχουν συγκλονιστεί με την τραγική είδηση θανάτου του 50χρονου γυμναστή, η οποία αποφάσισε την Τρίτη 31/5 να δώσει μόνος του τέλος στη ζωή του. Μέσα από την εκπομπή Live news έγινε γνωστή η σχέση του με τον δικηγόρο της Πισπιρίγκου και το τηλεφώνημά τους πριν φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια της ροής βγήκαν και τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του άντρα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν, δηλαδή την Πέμπτη 2/6. Φίλοι λοιπόν, συγγενείς και άνθρωποι που τον γνώριζαν βρέθηκαν στο σημείο να τον αποχαιρετήσουν λέγοντας του το τελευταίο αντίο.

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη που αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη η Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία

Μετά το θρίλερ στην Θεσσαλονίκη με τον τραγικό θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας, άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε μέρος στην συμπρωτεύουσα με την αυτοκτονία γνωστού προπονητή της πόλης με λαμπρό όνομα στον χώρο του αθλητισμού.

Τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο καθώς αφορούσε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως εξιχνιάστηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Ο 50χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του – και βρίσκεται σε γνώση της Thessnews – οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος. Της δόθηκε ολόψυχα, όπως λέει. Αλλά δυστυχώς μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να «κάνουν φτερά» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο αυτόχειρας λέει ότι, ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της για αυτόν.

Όμως ο γυμναστής λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα αρχίζει και κάνει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με «δασκαλεμένα κορίτσια» όταν πηγαίνουν σε πάρτυ με πλούσιους νεαρούς. Αποκαλύπτει ότι μπροστά του η αγαπημένη του παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ.