Πάτρα: Τι δηλώνει γραφολόγος για τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τι δηλώνει γραφολόγος για τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας

Ανοιχτό παραμένει το μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας με τα νέα στοιχεία αλλά και την μαρτυρία νοσηλεύτριας να πυροδοτούν ακόμα περισσότερο την ενοχή της.

Η δικαστική γραφολόγος, Γκιουλίνα Δασκαλοπούλου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” αναλύοντας ένα από τα πολλά σημειώματα της Τζωρτζίνας, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση – θρίλερ στην Πάτρα.

Αρχικά, εξήγησε πως ένα παιδί γύρω στα 6 έτη, έχει ανοργάνωτη γραφή, πράγμα που σημαίνει ότι ανά 6μηνο η ψυχοπνευματική του ανάπτυξη αλλάζει. Επομένως, τόνισε πως τα δείγματα τα οποία θα εξεταστούν θα πρέπει να είναι της ίδιας χρονικής περιόδου.

Αναφορικά με το σημείωμα, όπου η 9χρονη μιλά για την γιαγιά της δείχνει πως το παιδί είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση, «πράγμα που ενδεχομένως σημαίνει πως πέρναγε καλά με τη γιαγιά της». Στα υπόλοιπα σημειώματα, η κ. Δασκαλοπούλου εκτιμά πως το παιδί εμφανίζει άγχος και θλίψη.

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της Τζωρτζίνας

Η τρυφερή ιστορία πίσω από την τσάντα της Τζωρτζίνας

Η τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «T-Live» έγινε γνωστό πως η τσάντα που είχε η 9χρονη όπου έχει μεταφερθεί στην ανακρίτρια καθώς μέσα υπάρχουν συνταρακτικά στοιχεία, είχε αγοραστεί από την σπιτονοικοκυρά η οποία είχε τεράστια αδυναμία στην μικρή.

Μάλιστα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως η σπιτονοικοκυρά σκεφτόταν να γράψει το σπίτι της στην 9χρονη.