Λέων για Πάτρα: «Εκτιμώ ότι έχουμε πολλά να δούμε από την Τζωρτζίνα»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λέων για  Πάτρα: «Εκτιμώ ότι έχουμε πολλά να δούμε από την Τζωρτζίνα»

Η υπόθεση της Πάτρας είναι μια από τις λίγες που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Λέων μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Εκτιμώ ότι έχουμε πολλά να δούμε από την Τζωρτζίνα».

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση της Πάτρας

Από την άλλη ανέφερε πως: «Και οι καταθέσεις των γιατρών θα είναι πολύτιμες για να δούμε ουσιαστικά την κλινική πορεία και αν θέλετε όλα τα επεισόδιο όπως εκφράστηκαν.

Η Τζωρτζίνα γενικά είναι ένα περιστατικό που όντως ξέρουμε από τι έφυγε αυτό το παιδί. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν ήταν εσωτερικός παράγοντας ή αν υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες.»

Στην τελική ευθεία το πόρισμα των ιατροδικαστών - Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας δεν έχουν σταματημό, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Αρχές έχουν στόχο να βγάλουν το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας άμεσα (δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός). Μάλιστα μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου αναμένεται οι ιατροδικαστές αλλά και η ψυχολόγος που έχει αναλάβει την υπόθεση να έχουν καταθέσει τα πορίσματά τους.

Οι πληροφορίες που μετέφερε η Ηρώ Καρυοφίλλη στο T-live κάνουν λόγο πως το πόρισμα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα –από τις 15 Ιουνίου και μετά- και μέσα σε αυτό θα αναλύεται η αιτία θανάτου των δύο παιδιών.

Μάλιστα οι ιατροδικαστές διεξάγουν μόνοι τους την έρευνα, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια για να βγάλουν συμπεράσματα. Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου αποκαλύπτει δε ότι για τον θάνατο της Ίριδας υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρήματα από ότι της Μαλένας.