«Πάμε στην υπόθεση και όχι στο σήριαλ με...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την Πισπιρίγκου

Την έσφαξε με το βαμβάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάμε στην υπόθεση και όχι στο σήριαλ με...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την Πισπιρίγκου

Για ακόμα μία Παρασκευή 10/6 η Αγγελική Νικολούλη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η δημοσιογράφος ξεκίνησε αρκετά επιθετικά την εκπομπή της ρίχνοντας μια κραυγαλέα σπόντα για την συμπεριφορά της κατηγορούμενης αλλά και των λοιπών μέσων ενημέρωσης (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε).

Η επική σπόντα της Αγγελικής Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Καλησπέρα, καλησπέρα και στην Κύπρο που μας βλέπετε ζωντανά. Πολυθεματικό αυτή τη νύχτα φίλοι μου αυτό το τούνελ. Θα πάμε στην υπόθεση αυτή καθ' αυτή και όχι στο σήριαλ με πρωταγωνίστρια την κατηγορούμενη», είπε η Αγγελική Νικολούλη ρίχνοντας με τον δικό της τρόπο τα καρφιά της.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που εκείνοι και οι συνάδελφοί της θα καλύψουν την υπόθεση και υπο ποιο πρίσμα θα θα προσπαθήσουν να ρίξουν «φως» σε όλα όσα θέλουν οι υπόλοιποι να μείνουν σκοτεινά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Αγγελική Νικολούλη

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο καναπέ του «Dot» και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα, ενώ φυσικά σχολίασε και τα γενέθλια υπερπαραγωγή που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα πόσα χρόνια έκλεισε).

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λατρεύει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση και ότι ήθελε πάση θυσία να τους μιμείται στην παράστασή του, ενώ πρόσθεσε ότι και η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελε να απουσιάζει από το σόου του.

«Δεν ήταν έχω κάνει ποτέ προς το παρόν. Σκέφτηκα όμως ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο η Αγγελική να ρίξει φως στην υπόθεση του ζευγαριού.

Κάθομαι και ψάχνω την Αγγελική που βγαίνει πάντα με αυτόν τον Σωτηράκη και με αυτά τα χαρτιά...», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος και ξεκίνησε να την μιμείται.