Πάτρα: Πεπεισμένος πια ο Μάνος πως η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα - Όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του

Η αναφορά σε έναν μεγάλο καυγά που είχαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Πεπεισμένος πια ο Μάνος πως η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα - Όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του

Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/6 στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Αποσπάσματα από την κατάθεσή του προβλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 17/6 στην εκπομπή Live News.

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για την Ρούλα στην κατάθεσή του

«Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;» είναι η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη με εκείνον να απαντά πως πιστεύει πως η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα, ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την Μαλένα και την Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Επιπλέον, ένα από τα πράγματα που περιέγραψε στην νέα κατάθεσή του ήταν και ένας καβγάς που είχε με την Ρούλα, ένα 24ωρο πριν το θάνατο της Ίριδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του 2 φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε η Ίριδα.

Ένα βήμα πριν καταθέσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - Θα υποστηρίξει την κατηγορία της Ρούλας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά την μαραθώνια κατάθεση διάρκειας 7 ωρών για την Μαλένα και την Ίριδα έδωσε εχθές στο ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται από μέρα σε μέρα ή ακόμη και από ώρα σε ώρα, να καταθέσει και ο πατέρας του, ο οποίος έχει προτιμήσει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προβολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Την Παρασκευή 17/6 μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε έρθει από την Πάτρα και ο πατέρας του, ο οποίος αναμένεται επίσης να καταθέσει, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα το κάνει στην Αθήνα ή στην Πάτρα.

Το πιο πιθανό όπως ανέφερε το Πρωινό είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης να καταθέσει και αυτός στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως έχει γίνει γνωστό ο πατέρας του Μάνου θα υποστηρίξει την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ όπως έχει πει και σε κάποιες από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, και αν κάποιο λάθος έχει κάνει ο Μάνος οφείλεται στην αμέλεια του νεαρού της ηλικίας του.