«Έχω 4 σπασμένα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού που τραυματίστηκε στην σύγκρουση των ταχύπλοων στην Ανάβυσσο

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω 4 σπασμένα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού που τραυματίστηκε στην σύγκρουση των ταχύπλοων στην Ανάβυσσο

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» το πρωί της Παρασκευής 24/6 συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα σκάφη ανοιχτά της Αναβύσσου. Ο τεχνικός που τραυματίστηκε μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Οι δηλώσεις του τεχνικού από το ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»

«Έχω 4 σπασμένα πλευρά και για προληπτικούς λόγους είμαι στο νοσοκομείο. Πάνω στο γύρισμα έγινε η σύγκρουση, δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ» είπε ο τεχνικός στο ρεπόρτερ του καναλιού.

Λίγα λόγια για την ταινία...

H Νία Βαρντάλος, η οποία εκτός από το σενάριο θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, θέλει να παραμείνει αληθινή στις ρίζες της και στις ρίζες της οικογένειας Portokalos για τον λόγο αυτό τοποθετεί την πλοκή της ταινίας στην Ελλάδα. Ενώ τώρα που η παραγωγή έχει ξεκινήσει, μπορούμε σύντομα να ελπίζουμε για περισσότερο backstage υλικό από τα γυρίσματα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την υπόθεση «Γάμου αλα Ελληνικά 3», οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη για να δούμε αν το νέο φιλμ θα εστιάζει στον γάμο της Paris (Elena Kampouris), με την Toula και τον Ian να προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την οικογένεια καθώς διοργανώνουν τον γάμο της κόρης τους. Η νέα ταινία, ωστόσο, αναμένεται να είναι χωρίς αμφιβολία ένα συναρπαστικό, συναισθηματικό νέο κεφάλαιο για την οικογένεια Portokalos που όλοι αγαπήσαμε.