«Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» - Τι αναφέρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Ρούλα στην κατάθεσή της

Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» - Τι αναφέρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Ρούλα στην κατάθεσή της

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κατάληξη της κατάθεσης της η Δήμητρα έκανε λόγο για το θάνατο της Τζωρτζίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν αποδειχθεί ότι το έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το ίδιο μάλιστα είχε πει πριν καιρό και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Αγγελική Νικολούλη.

Τι ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της

Κι άλλες λεπτομέρειες από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, αλλά και τις καταθέσεις των συγγενικών προσώπων της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως της αδερφής της Δήμητρας. Η εκπομπή T-Live το απόγευμα της Τετάρτης 22/6, παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας προς τα πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας αλλά και τι εξετάζουν για τους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της, οι αστυνομικοί ρωτούσαν αρκετά επίμονα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου, την έστειλε να δει αν είναι καλά η Ίριδα, θεωρώντας πως χρησιμοποίησε την αδελφή της ως άλλοθι.

Όπως ανέφερε η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή T-Live: «Οι αστυνομικοί έχουν ένα πόρισμα από το οποίο το 99% είναι οι έρευνες και το 1% οι καταθέσεις που πήραν. Ένα πόρισμα που μιλά για δολοφονίες.

Θεωρούν ότι είναι μονόδρομος η άσκηση των ποινικών διώξεων, όπως και στον θάνατο της Τζωρτζίνας, έτσι και τώρα θα στηριχτούν στο ποιος βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα στα παιδιά. Τα πάντα από την πλευρά της αστυνομίας θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή».