Πάτρα: Καταθέτει αύριο Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Καταιγιστικά τα νέα στην υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πάτρα: Καταθέτει αύριο Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό και αναμέναμε από μέρα σε μέρα, πρόκειται να καταθέσει ως ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου στην υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα, ανωμοτί (δηλαδή χωρίς να ορκιστεί) κατάθεση θα δώσει την Πέμπτη 30/6 η κατηγορούμενη σε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών που θα μεταβεί στον Κορυδαλλό για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Αύριο καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εκπομπή Live news, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, θα λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και πιθανότατα θα απολογηθεί μέσω υπομνήματος.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το αμφισβητεί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή, η 33χρονη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους των δύο παιδιών.

«Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κατάληξη της κατάθεσης της η Δήμητρα έκανε λόγο για το θάνατο της Τζωρτζίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν αποδειχθεί ότι το έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το ίδιο μάλιστα είχε πει πριν καιρό και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Αγγελική Νικολούλη.