Πάτρα: «Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά» - Έτσι απάντησε η Πισπιρίγκου όταν κλήθηκε να καταθέσει

Απίστευτες εξελίξεις με την υπόθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά» - Έτσι απάντησε η Πισπιρίγκου όταν κλήθηκε να καταθέσει

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, και συγκλονισμένο βρίσκεται το πανελλήνιο που παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη ανάσα! Σήμερα, Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους των άλλων δύο της παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ ήδη κατηγορείται για την Τζωρτζίνα.

Μετά την ειδοποίηση από τους συνηγόρους της για τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα σε πέντε ημέρες η 33χρονη θα πρέπει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα κατηγορείται ενώ το πιθανότερο είναι να καταθέσει γραπτώς, όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

«Η κλήση ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε να λάβουμε αντίγραφο του φακέλου της δικογραφίας. Η πρώτη της κουβέντα ήταν "Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δύο παιδιά". Αρνείται την πράξη», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Το συνταρακτικό βίντεο που κατέγραψε από μία κρίση της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για την υπόθεση της Πάτρας και όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, με πιο πρόσφατο ένα συνταρακτικό βίντεο ντοκουμέντο. Πιο συγκεκριμένα, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6 στο φως.

Πρόκειται για εικόνες από μία εκ των εννέα κρίσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει, δηλαδή στις 25 Ιανουαρίου 2022.

Από αυτό το βίντεο που έχει καταγράψει η ίδια η 33χρονη στο κινητό της μπορούν να συναχθούν πολύ σοβαρά στοιχεία για το αν το παιδί ενδεχομένως είχε πάρει ναρκωτικές/αναισθητικές ουσίες, πριν έλθει στην Αθήνα. Πρόκειται για το σημαντικότερο στοιχείο, ίσως, που θα μπορούσαν οι επιστήμονες στη διάθεσή τους από τη στιγμή που δεν έχουν αίμα της Τζωρτζίνας από εκείνη τη χρονική περίοδο.

Στο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές όταν η 9χρονη άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το μόνιτορ της Τζωρτζίνας αρχίζει να χτυπάει και οι παλμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τραβάει μία το μόνιτορ και μία την 9χρονη κόρη της.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

(Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που για ευνόητους λόγους έχουμε αφαιρέσει στο μοντάζ)

Ρούλα: Σσσσσς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να βιντεοσκοπεί την κόρη της και το μόνιτορ που έχει δίπλα της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ έχουμε κίνηση των ματιών της, οι κόρες φαίνονται να είναι σε διαστολή. Το παιδί φαίνεται να εμφανίζει μυδρίαση. Τότε η 9χρονη αρχίζει να βγάζει κραυγές, κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ κατά τη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που ήταν πάντα ήρεμη.

Ο ειδικός καρδιολόγος, Βασίλης Βαχλιώτης, μίλησε στο T-live για τη ξαφνική κρίση της Τζωρτζίνας που βιντεοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Εν απουσία άλλων παραγόντων, η μόνη αιτία που θα μπορούσε να εξηγήσει τη μυδρίαση (διαστολή της κόρης του ματιού) είναι μία εξωγενής παρέμβαση, χορήγηση δηλαδή κάποιας ουσίας».