Γεωργία Μπίκα: Ο Βασίλης Λεβέντης απαλλάσσεται με βούλευμα για τον βιασμό της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεωργία Μπίκα: Ο Βασίλης Λεβέντης απαλλάσσεται με βούλευμα για τον βιασμό της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απαλλάσσει τον 27χρονο, Βασίλη Λεβέντη σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ανήμερα την Πρωτοχρονιάς του 2022. (Δείτε εδώ την συγκλονιστική περιγραφή της 24χρονης για το μοιραίο βράδυ)

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη

πως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα GRtimes.gr, το Δικαστικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα για την απαλλαγή του κατηγορούμενου. Όπως και η εισαγγελέας, οι δικαστές έκριναν ότι οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν προκύπτει πως της δόθηκε χορήγηση ναρκωτικών ουσιών όπου επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Εξωτερική φωτογραφία: (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- eurokinissi)

«Φοβάμαι να περιποιηθώ» - Η 24χρονη ξεσπά για πρώτη φορά μετά την απόφαση της εισαγγελέως

Η Γεωργία Μπίκα εξέφρασε τα συναισθήματά της για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσής της και το απόσπασμα από την συνέντευξή της σχολιάστηκε στην Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 19/5.

Η νεαρή κοπέλα αισθάνεται τεράστια αδικία για την απόφαση που πήρε η εισαγγελέας για τον 27χρονο φερόμενο δράστη, όμως δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Καθημερινά συναντά γιατρούς και μιλά για το τραύμα της προσπαθώντας να συνέλθει, αλλά τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν την αφήνουν να ηρεμήσει και ο φόβος δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό της.

«Αισθάνομαι αδικημένη, πλγωμένη. Τα συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου, με την αλήθεια μου πάντα.

Βγαίνει μία πρόταση η οποία δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου, την ηθική μου και επειδή ακριβώς από μικρή έχω μεγαλώσει με ήθος και η οικογένειά μου δεν μου έχει επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές, είμαι εδώ για να αποδείξω ακριβώς ότι είναι μία άσχημη πρόταση για εμένα», ανέφερε αρχικά.

«Κάθε μέρα εγώ παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό, παλεύω με γιατρούς, κάνουμε δουλειά, να βρω τον εαυτό μου, να βρω τη ζωή μου, να βρω το πως ήμουν χαρούμενη», πρόσθεσε έπειτα.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν κοιμάμαι εγώ ήσυχη το βράδυ και με την συνείδησή μου καθαρή, γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον την αλήθεια που έχω μπορώ να την πω και να την ξαναπώ γιατί κανένας δεν θα μου αλλάξει την γνώμη. Δεν μπορεί να μου πει κανένας ό,τι ήθελες το έκανες και τέλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.

Το σώμα είναι δικό μου, η ψυχή είναι δική μου, κανείς δεν μπορεί να εισβάλει σε αυτό και δεν μπορώ εγώ να ζω με αυτή την άποψη. Εγώ ζήτησα βοήθεια και όχι ξαφνικά να βρίσκομαι θύτης μέσα σε όλο αυτό»

«Δεν έχω βάλει ούτε φόρεμα. Βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι γυναίκα, γιατί φοβάμαι μη με πειράξει κάποιος», κατέληξε.