Τραγωδία Πάτρα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση εχθές (24/8) πως η Ρούλα Πισπιρίγκου από εδώ και πέρα ως συνήγορο υπεράσπισης θα έχει τον Αλέξη Κούγια σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η ίδια το βράδυ της ίδιας ημέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Ρούλας Πισπιρίγκου

ύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας αδιαθεσία και έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε.

Φωτογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο Θριάσιο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία επέστρεψε στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταφορά της έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Εσωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

Εξωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

''Τα παιδιά δολοφονήθηκαν '' - Κατηγορηματικός ο Γρηγόρης Λέων μετά τη δίωξη της Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες 1/8 εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των παιδιών της Μαλένας και Ίριδας. Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη της έχει ασκηθεί και για το θάνατο του τρίτου παιδιού της, της Τζωρτζίνας. ο Γρηγόρης Λέων σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha τώρα», υποστήριξε με βεβαιότητα πως πλέον είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα τρία κορίτσια δολοφονήθηκαν.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα στην ίδια εκπομπή τοποθετήθηκε και ο πατέρας των τριών αποθανόντων κοριτσιών και πρώην σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης με το στοιχείο που ξεχωρίζει στα λόγια του να είναι πως δεν επρόκειτο για μια απροσδόκητη εξέλιξη με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα από τις έρευνες.

Είπε λοιπόν στο Alpha Τώρα σήμερα 2/8:

«Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση και κανένας από τους ιατροδικαστές δεν έχει αμφισβητήσει τα ευρήματα. Όλοι πλέον συγκλίνουν ότι αυτά τα παιδιά δολοφονήθηκαν. Δολοφονήθηκαν με έναν μόνο τρόπο, τον ασφυκτικό θάνατο τα δύο πρώτα παιδιά. Το τελευταίο παιδί δολοφονήθηκε με τον τρόπο που περιγράφεται στην έκθεση».