Πάτρα: Αποσφραγίζεται το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - «Θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Αποσφραγίζεται το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - «Θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα καθώς όπως έγινε γνωστό, αύριο 27/9, αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους, οι οποίες δεν βρίσκονται εν ζωή, ωστόσο πριν μερικές μέρες βγήκε στο φως μια κατάθεση "φωτιά" για τα παιδιά και την κατηγορούμενη μητέρα.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 26/0, ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι συγγενείς της εκλιπούσας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το ακίνητο της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Οι αποκαλύψεις για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

«Έχουμε την αποσφράγιση του δευτέρου ορόφου της Ευγενίας Κούτρα. Αυτοί που μας κατηγόρησαν ότι μπήκαμε παράνομα σε αυτό το σπίτι, έρχεται η δικαιοσύνη με την απάντησή της να αποδείξει ότι εμείς μπήκαμε νομιμότατα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την εκποίηση του ακινήτου. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι οι συγγενείς έχουν κάθε δικαίωμα κληρονομικό.

Αν υπάρχει θέμα με το να λείπουν κάποια πράγματα από το σπίτι της αείμνηστης Ευγενίας Κούτρα ή φθορές με επιφύλαξη, θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές» είπε μέσα σε όλα ο δικηγόρος.

Έτοιμη η δικογραφία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Καθημερινά για την υπόθεση της Πάτρας μία νέα είδηση έρχεται στο φως και όσο ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε μηνύσεις, στην κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 7/9, μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας "Πελοπόννησος", ο οποίος αποκάλυψε διάφορα στοιχεία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η δικογραφία της έχει πραγματοποιηθεί εδώ και ένα μήνα και όλα δείχνουν πως πέθανε από από παθολογικά αίτια, όμως επειδή θα αλλάξει ο Εισαγγελέας μπορεί προκύψουν πολλά, όπως και το να καταθέσουν η Ρούλα και ο Μάνος, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι πρότινως.

«Έχει παραδοθεί η δικογραφία από την ασφάλεια της Πάτρας στη Εισαγγελέα, στην κυρία Στυλιανή Μπογδάνη, εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, διότι η υπόθεση είχε ολοκληρωθεί από την πλευρά της ασφάλειας. Δηλαδή, είχαν ληφθεί όλες οι καταθέσεις, επεστράφη, λοιπόν, η δικογραφία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν κατέθεσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κατέθεσαν όλοι οι υπόλοιποι γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς της εκλιπούσης, ο φυσιοθεραπευτής, οι γυναίκες οι οποίες την κουράριζαν, γείτονες, όχι όμως ο Μάνος και η Ρούλα. Η δικογραφία θα πάει στα χέρια άλλου Εισαγγελέα, διότι η κυρία Μπογδάνη μετατίθεται. Θα έχουμε, λοιπόν, μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά αυτό που πρόκειται να αποφανθεί ο νέος Εισαγγελέας που θα πάρει την δικογραφία στα χέρια του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε λέγοντας την άποψη των αρμόδιων: «Αίσθησή τους είναι ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια».