Τραγωδία Πάτρα: Παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου με αφορμή τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας καθώς όπως φαίνεται τα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνει για την τραγωδία στην Πάτρα είναι άκρως καταιγιστικά -Δείτε εδώ τις 3 φορές που ήρθε σε επαφή με την κεταμίνη πριν το θάνατό της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Μάλιστα, όπως κρίθηκε από το δικαστικό συμβούλιο, η απόπειρα ανθρωποκτονίας του Τζωρτζίνας έγινε και πάλι πιθανότατα με τη χορήγηση κεταμίνης. Δηλαδή, αυτό που δέχονται οι δικαστές είναι ότι η κατηγορουμένη και την πρώτη φορά προσπάθησε να σκοτώσει την κόρη της όχι με ασφυκτικό θάνατο αλλά με κεταμίνη, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει λόγω της άμεσης επέμβασης των γιατρών.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Τέλος, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσαν το παραπεμπτικό βούλευμα δέχονται πως πρέπει να συνεχιστεί η προφυλάκιση της 33χρονης για ένα εξάμηνο ακόμη. Το σκεπτικό τους είναι ότι η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων, όμοιων αξιόποινων πράξεων ακόμη και κατά των δικών της ανθρώπων.

Κατονομάζει δημοσιογράφους και δικηγόρους για παράνομες πράξεις

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού 27/9. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις κινήσεις της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έμενε με τα παιδιά της).

«Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει αντεπίθεση. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα ακούσουμε τις τρεις κυρίες ενωμένες να μιλούν δημόσια.

Γράφεται μια εκτενέστατη ανακοίνωση που θα έχει την υπογραφή ή μόνο της Ρούλας ή και των τριών, όπου θα κατονομάζουν δημοσιογράφους και δικηγόρους και συγκεκριμένες πράξεις με λάθη, νόμιμες ή παράνομες. Θα κατηγορήσουν ανθρώπους για παράνομες πράξεις, δικηγόρους και δημοσιογράφους. Ετοιμάζεται αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία για συγκεκριμένες, πιθανόν και παράνομες, καταστάσεις», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.