Δίκη Πέτρου Φιλιππίδης: Τα ονόματα των ηθοποιών που καταθέτουν σήμερα 11/10

Τρεις πασίγνωστοι στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδης: Τα ονόματα των ηθοποιών που καταθέτουν σήμερα 11/10

Μια ιστορία που δεν φαίνεται να έχει τέλος... Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 11/10. Τρεις συγκεκριμένοι ηθοποιοί έχουν κληθεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.

Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε την παράσταση «Στις Κουζίνες», όπου πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί που έχουν κληθεί να καταθέσουν εάν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο μεταξύ του κατηγορούμενου και της καταγγέλλουσας.

Την προηγούμενη Παρασκευή στο δικαστήριο κατέθεσαν οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα (δείτε εδώ όσα είπε) και Αλίνα Κωτσοβούλου (δείτε εδώ όσα είπε). Η κα Ματίκα υποστήριξε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί συγκεκριμένα περιστατικά και πως την καταγγέλλουσα τη γνωρίζει επειδή είναι κόρη γνωστής ηθοποιού, χωρίς να έχει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της.

Ποιοι θα βρεθούν σήμερα στο δικαστήριο 11/10

Σήμερα, η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις του Τάσου Χαλκιά, της Ζέτας Μακρυπούλια και της Ράνιας Σχίζα.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδης μάρτυρες

Απίστευτο σκηνικό μέσα στα δικαστήρια - «Με απέλυσαν επειδή θα κατέθετα υπέρ του»

Πριν από λίγες ημέρες συνεχίστηκε η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με την κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισής του. Κατά τη διάρκεια αυτής η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε απολυθεί από την δουλειά της στην τηλεόραση, επειδή μαθεύτηκε ότι θα κατέθετε υπέρ του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι απολύθηκε από εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία εργαζόταν ως δημοσιογράφος, όταν έγινε γνωστό πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Η πρώην συνεργάτιδα μάλιστα του Πέτρου Φιλιππίδη, μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη φόρτιση που είχε, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο –όπως η Τζένη Διαγούπη– που ζητούσαν από τους ιθύνοντες της εκπομπής να την διώξουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, η πλευρά της εν λόγω εκπομπής απαντά πως η δημοσιογράφος παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε. Μάλιστα, επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν εντάσεις, οι οποίες όμως δεν αφορούσαν το θέμα του Φιλιππίδη.

«Ουδέν σχόλιο, δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό» απάντησε η ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία με το T-live.