Αλίνα Κωτσοβούλου για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - «Δυστυχώς έχουν περάσει...»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλίνα Κωτσοβούλου για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - «Δυστυχώς έχουν περάσει...»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Αλίνα Κωτσοβούλου αναφορικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στην δίκη του ηθοποιού εξηγώντας πως δεν έχει πολλές μνήμες από όλα όσα συνέβησαν αφού πρόκειται για καταστάσεις που έγιναν χρόνια πριν -δείτε εδώ όλα όσα κατέθεσε.

Οι δηλώσεις της Αλίνας Κωτσοβούλου

«Θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε η δική μου παρουσία στο δικαστήριο. Απάντησα σε ότι είχα να πω. Δυστυχώς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την υπόθεση για την οποία με ρωτάνε και δε θυμάμαι πολλά. Εύχομαι η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω δημόσια γι’ αυτό το θέμα. Η δίκη είναι σε εξέλιξη και είναι τόσο σοβαρό το θέμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

"Στο σφυρί" το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου - Ποια είναι η τιμή εκκίνησης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός μόλις πέρασε το κατώφλι είχε φανερά κατεβασμένο το κεφάλι ενώ προτίμησε να μην κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες.

Βέβαια, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» βγήκε αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας του γνωστού ηθοποιού και της Ελπίδας Νίνου καθώς βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα. το εξοχικό έχει χρέη αξίας 240.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2009 τα οποία δεν μπορούν να αποπληρωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει στο σφυρί. Μάλιστα, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου 2022 προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.