Κολωνός: «Θα με πεθάνουν» - Η γιαγιά της 12χρονης αποκαλύπτει μετά την σύλληψη της μητέρας της

Σε τραγική κατάσταση όλη η οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Θα με πεθάνουν» - Η γιαγιά της 12χρονης αποκαλύπτει μετά την σύλληψη της μητέρας της

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς την Τετάρτη 12/10 η μητέρα του θύματος οδηγήθηκε στις φυλακές και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες και η ίδια, οι οποίες αναφέρουν πως εξέδιδε το ίδιο της το παιδί και μάλιστα υπάρχουν και μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν πως το έκανε και σε δημόσιους χώρους.

Στην τηλεφωνική γραμμή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, λοιπόν, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα του πατέρα της ανήλικης, η οποία υποστηρίζει την μητέρα του παιδιού και εξήγησε πως εκείνη ποτέ δεν δέχτηκε τα χρήματα που της προσέφεραν για να μη μιλήσει, επομένως δεν είναι δυνατόν να πούλησε το σπλάχνο της για 20 ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της.

Οι δηλώσεις της γιαγιάς της 12χρονης από τον Κολωνό

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου ότι της έβαλε αυτός 20 ευρώ...Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπανε γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα. Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα ότι ήταν μπλεγμένη;

Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα η γυναίκα του και δε τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου. Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν; Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία.

Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουνε. Είναι δυνατόν να συλλάβουνε τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;», είπε χαρακτηριστικά.

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγούνται ο 53χρονος & ο 42χρονος

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο 53χρονος αλλά και ο 42χρονος όπου κατηγορούνται για τον κατ΄ επανάληψη βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές των Τρικάλων -δείτε επίσης εδώ τα φρικτά μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στους "πελάτες".

Μάλιστα, οι δυο δράστες θα βρίσκονται σε ξεχωριστά κελιά ενώ οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.