Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: "Φιάσκο" με το στικάκι της ιερόδουλης - Τι περιείχε πραγματικά

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό:

Καθημερινά δημοσιεύονται νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, με τελευταία εξέλιξη την ημερομηνία της απολογίας των τριών νέων συλληφθέντων, αλλά και τους ισχυρισμούς τους, οι οποίοι είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όσοι γνωρίζουν, λοιπόν είτε τον 53χρονο, ο οποίος εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι ή οποιονδήποτε από τους εμπλεκόμενους μιλούν με τις Αρχές για να βοηθήσουν στην έρευνα και ανάμεσά τους είναι και οι ιερόδουλες στον οίκο ανοχής των οποίων, ο δράστης οδηγούσε την κοπέλα. Μία από αυτές υποστήριζε, μάλιστα, πως: «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Τι περιείχε το στικάκι της ιερόδουλης για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Παρόλα αυτά, το usb που προσφέρθηκε να παραδώσει δεν περιείχε τίποτα που να αποδεικνύει την ενοχή του συγκεκριμένου άνδρα, αλλά αντιθέτως σε αυτό υπήρχε μόνο μία λίστα τραγουδιών.

Τι είπε κάτοικος για την 12χρονη

Κάτοικος της περιοχής του Κολωνού, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για την οικογένεια της 12χρονης, λέγοντας πως ζούσε σε πολύ φτωχή οικογένεια, ενώ εξομολογήθηκε πως είχαν καταλάβει πως κάτι συμβαίνει όμως δεν πήγαινε το μυαλό τους σε κάτι τέτοιο.

«Τα περιμέναμε. Δεν είχα αντιληφθεί όμως κάτι τέτοιο, ούτε καν πήγε το μυαλό μου, ήταν μεγάλη οικογένεια, πολλά παιδιά, φτωχά, ήταν κάπως. Δεν είχα δει το παιδάκι πέρα από τις 10 να κυκλοφορεί μόνο του στον δρόμο. Με το ποδήλατό του έκανε συνέχεια βόλτες. Το είχα δει το παιδάκι που έκανε βόλτες ή που σφουγγάριζε στον 53χρονο στο μαγαζί του. Δεν περίμενα ένα τέτοιο πράγμα με τίποτα. Τους γονείς τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, 40 χρόνια είμαι εδώ», είπε αρχικά η κάτοικος

«Είχανε ύποπτη συμπεριφορά…είναι κρίμα αυτά τα παιδάκια…αυτά σκέφτομαι. Που θα πάνε αυτά τα παιδάκια. Ήταν πολύ φτωχά. Όταν ο άλλος δεν έχει χρήματα να ταΐσει τα 8 παιδιά του, κάνει απερισκεψίες. Τον 53χρονο τον γνώριζα πολύ καλά, ψώνιζα από το μαγαζί του. Δεν πάει το μυαλό μου ούτε καν να το σκεφτώ ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Το παιδί το έβλεπα στο μαγαζί και μία φορά είχα το είχα ρωτήσει «τι κάνεις εδώ», και έλεγε ότι βγάζει ένα χαρτζιλίκι», πρόσθεσε.

«Το σκεφτήκαμε τι κάνει ένα παιδί που δουλεύει, αλλά σκεφτήκαμε ότι είναι ένα παιδί που βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Που να πάει το μυαλό μας ότι συνέβαινε αυτό το πράγμα; Έβλεπα και στο μαγαζί και τα αδέρφια του, δεν πήγαινε το μυαλό μας. Την μητέρα δεν την είχα δει ποτέ στο μαγαζί», κατέληξε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο (δείτε εδώ τη νέα σύλληψη).