Κιβωτός του Κόσμου: Ποια είναι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ανακοινώθηκε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου, με το υπουργείο Εργασίας να δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσώπων που θα αναλάβουν το «τιμόνι» της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (δείτε εδώ).

Ωστόσο, πρόεδρος αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία είναι Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Λίγα λόγια για το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που είναι πρόεδρος η Μαρτίνου

Αλεξάνδρα Μαρτίνου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

To 2016 τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Εκεί πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρώτη καταγγελία, που αφορά στην Κιβωτό του κόσμου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν συνεισφέρει στην δομή και πλέον νιώθουν εκτεθειμένοι με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Μία μία οι δωρεές αποσύρονται (δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δε θα δώσει χρηματικό ποσό , που είχε προγραμματίσει) και η νέα εξέλιξη, που έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσω του Super Κατερίνα του Alpha φέρνει τα πάνω κάτω.

Άνδρας λοιπόν, αποκάλυψε ανώνυμα στην κάμερα της εκπομπής, πως συχνά έβλεπαν να πωλούνται πράγματα, που ο κόσμος προσέφερε για τη διαβίωση των παιδιών.

«Πουλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα από τις δωρεές σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές».