Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα - Τι συνέβη

Βρέθηκε στο συρτάρι της ένα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα - Τι συνέβη

Την τελευταία εβδομάδα, η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε κάθε εκπομπή και πάνελ, καθώς οι εξελίξεις και τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας κάθε φορά είναι σοκαριστικά (δείτε εδώ την καταγγελία μίας μητέρας τριών παιδιών για την δομή, αλλά και όσα είπε ο αδερφός του πάτερ Αντώνιου για την εξαφάνισή του).

Μάλιστα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του ALPHA, T-Live, έγινε μία ακόμη αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, ακριβώς επειδή η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, η Οικονομική Αστυνομία έστειλε κλιμάκιο για έλεγχο στις δομές του οργανισμού στην Καλαμάτα, ώστε να επιβεβαιωθεί εάν και τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις λαμβάνουν χώρα σε κάθε σημείο, και, εν τέλει, σε ένα από τα συρτάρια του γραφείου της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργού βρέθηκε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Τι βρέθηκε στο συρτάρι της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργού στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα

Το συγκεκριμένο συρτάρι μόνο από τα υπόλοιπα ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες και οι Αρχές να της ζητήσουν να το ανοίξει. Όταν εκείνη το έκανε, βρέθηκε όπλο που, μάλιστα, ήταν αδήλωτο.

Η ίδια το μόνο που ανέφερε ήταν πως το όπλο είναι πολλά χρόνια εκεί, από την πρώτη ημέρα που πήγε εκείνη στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα. Γι' αυτό τον λόγο, λοιπόν, θα ανακριθεί από τους Αστυνομικούς και το όπλο θα πάει για βαλλιστική εξέταση.