Έκτακτη εξέλιξη με την Κιβωτό του Κόσμου - Απολύθηκαν οι 3 στενοί συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου

Για τι κατηγορούνται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη εξέλιξη με την Κιβωτό του Κόσμου - Απολύθηκαν οι 3 στενοί συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου

Ολοένα και πιο συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου με πρωταγωνιστές τον πάτερ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, οι οποίοι επιμένουν στην αθωότητά τους (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του πρώτου).

Ωστόσο, στην φρικιαστική αυτή υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα των δομών και καθημερινά βγαίνουν στο φως ασύλληπτα στοιχεία, ενώ οι καταγγελίες περί κακοποίησης και απαράδεκτης συμπεριφοράς φαίνεται να μην έχουν τελειωμό (δείτε εδώ την τελευταία που βγήκε χθες στο φως και αφορά μια ηλικιωμένη).

Απολύσεις από την Κιβωτό

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 1/12, η εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA αποκάλυψε πως απολύθηκαν 5 πρόσωπα, 3 από τα οποία ήταν πολύ στενοί συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο παιδαγωγό της δομής Πωγωνιανής, την σύζυγό του που ήταν κοινωνικός λειτουργός της ίδιας δομής και έναν 35χρονο από τον Ιράκ που ήταν γενικός διευθυντής της Κιβωτού.

Ο πρώτος κατηγορήθηκε για απρεπείς συμπεριφορές και κακοποίηση και η δεύτερη για συγκάλυψη των γεγονότων αυτών. Ο τρίτος ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του, ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες για την απόλυσή του, παρά μόνο ότι ο αδερφός του, που είναι οδηγός στην δομή, εξακολουθεί να δουλεύει εκεί.

Και οι 3 φέρεται μάλιστα πως έχουν ήδη λάβει τις αποζημιώσεις τους.