Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Με έβρισε και μου έσκασε χαστούκια" - «Σπάει» την σιωπή του ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

"Από τότε που έγινε η καταγγελία..."

Ενημέρωση 08.12.2022 19:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή t-live του ALPHA και την Μάρω Κανελλάκη μίλησε σήμερα 8/12 για πρώτη φορά ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια που έπειτα ξεκίνησε όλος αυτός ο ντόρος.

Στο μεταξύ, η πλευρά του πατέρα Αντωνίου έχει αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση, αυτή τη φορά όσον αφορά στο νέο Δ.Σ. που έχει καθοριστεί για την δομή.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου πήγε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Όπως καταγγέλλουν «είναι παράνομη αυτή η πράξη» παρ' ότι είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή του ιερέα και άλλων ατόμων από τις δομές της Κιβωτού, παρόλο που το ζευγάρι κατάφερε να βρει σπίτι.

Οι δηλώσεις του 19χρονου που κατήγγειλε τον πάτερ Αντώνιο

«Από τότε που έγινε η καταγγελία, ψυχολογικά τις πρώτες ημέρες ήμουν πάρα πολύ χάλια. Μέχρι κι αυτή τη στιγμή το άγχος είναι καθημερινό και η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή. Βέβαια όσο περνά ο καιρός και βλέπω ότι πολλά παιδιά παίρνουν θάρρος και μιλάνε, χαίρομαι γι’ αυτό. Όλοι εμείς τα παιδιά, την αλήθεια μας λέμε. Κανένας δεν έχει βγει κι έχει πει ψέματα. Στην αρχή υπήρχε πολύ φόβος για τη μαμά μου και για το σπίτι. Ευτυχώς όμως δεν έχει γίνει κάτι εναντίον μας, οπότε μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σχετικά καλά.

Εννοείται ότι θα υπάρχουν και θετικά πράγματα στην Κιβωτό. Εγώ δε βγήκα ποτέ και είπα ότι η Κιβωτός του Κόσμου δεν έχει κάνει έργο. Άμα δεν είχε κάνει έργο, δεν θα υπήρχε όλο αυτό που έχει κάνει μέσα σε 25 χρόνια. Αυτό που είπα είναι ότι εγώ πέρασα κάποια πράγματα και ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα δεν διαχειριζόντουσαν σωστά και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και παιδιά που λένε ότι πέρασαν καλά.

Είχα αποφασίσει στις αρχές του περασμένου Μαΐου να μιλήσω σε κάποιους ανθρώπους, όμως δεν το έκανα γιατί έτυχε ένα περιστατικό και βρέθηκα στον δρόμο. Ένας από τους συνεργάτες του πατέρα τότε με βρήκε στον δρόμο και η πρώτη του αντίδραση ήταν να με βρίσει και να μου σκάσει χαστούκια. Και προσπαθούσε στη συνέχεια να μου σκάσει κι άλλα. Αυτό ήταν εμένα που με φόβισε πολύ, γιατί κάθισα και σκέφτηκα ότι μπροστά σε κόσμο δεν φοβήθηκε να κάνει όλο αυτό. Σταμάτησα κάθε επαφή με οποιονδήποτε γι’ αυτό το θέμα.

Μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου είχα δεχτεί χαστούκια. Κι εγώ και φίλοι μου. Πριν φύγω από την Κιβωτό, είχα εμπιστευτεί 2-3 καλούς μου φίλους, οι οποίοι με στήριζαν. Τότε ήταν και οι πρώτες φορές που άρχισαν να μου λένε να φύγω για να μην τα περνάω όλα αυτά. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα να φύγω και έψαχνα την αφορμή.

Το συγκεκριμένο στέλεχος τον είχα σαν πατέρα μου. Ο,τιδήποτε έγινε μετά ήταν τέτοια η ταραχή μου και τέτοια η ψυχολογική μου κατάσταση που δε μπορούσα να αντιδράσω με τίποτα. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντέδρασα από την πρώτη φορά σε ο,τιδήποτε έγινε… Από τότε που έφυγα από την Κιβωτό, αυτούς τους 8 μήνες, δεν έζησα ούτε μία εβδομάδα με τη μάνα μου γι’ αυτόν τον λόγο», κατέληξε ο 19χρονος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου - Το ποσό που βρέθηκε

Κιβωτός του Κόσμου: Έχει εκκλησάκι στην ταράτσα του σπιτιού του - Ξεσπά γείτονας του Πατέρα Ευάγγελου

Share