Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Μαυροφορέμενη με γυαλιά ηλίου - Στην Μητρόπολη Αθηνών η Ευγενία Μανωλίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Μαυροφορέμενη με γυαλιά ηλίου - Στην Μητρόπολη Αθηνών η Ευγενία Μανωλίδου
NDP Photos
Ενημέρωση 16.01.2023 13:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για την εξόδιο ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και φυσικά έχουν έρθει στην Ελλάδα ήδη εδώ και μερικά 24ωρα από πολλές χώρες της Ευρώπης, μέλη των βασιλικών οικογενειών για να παραβρεθούν στην κηδεία και να τιμήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο αντίο).

Μάλιστα, ανάμεσα στις παρουσίες που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών, ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη εκπροσωπεί τον σύζυγό της, καθώς ο ίδιος απουσιάζει σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε λοιπόν πρώτα στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας κι από εκεί την παρέλαβε ένα από τα βαν που έχουν επιστρατευθεί για τη μεταφορά των καλεσμένων με το οποίο έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να είναι παρούσα στην εξόδιο ακολουθία.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου 

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Μανωλίδου στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου 

Το κόστος διαμονής στις σουίτες που διαμένουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Γι’ αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098. Στο Electra Palace πό 277 έως 434 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Παύλος μετά τον θάνατο του πατέρα του

Σύμφωνα με το Open, η βασιλική αποστολή του Λουξεμβούργου έφτασε σήμερα στη χώρα μας και μετέβη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για τη διαμονή της ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τους φάνηκε ακριβό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα αντικείμενα που τοποθέτησαν στο φέρετρό του

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Φανερά συγκινημένη η σύζυγός του, Άννα Μαρία - Αποχαιρετά βουρκωμένη τον αγαπημένο της

Share