Σκεπασμένος με νάϊλον λίγες μέρες πριν το μνημόσυνο - Η κατάσταση που βρίσκεται ο τάφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πλάνα από το νεκροταφείο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Το πρωί της Τρίτης (14/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν κάποια πλάνα από τον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με αφορμή την ημερομηνία του μνημόσυνου για τις 40 μέρες από την κηδεία του (δείτε εδώ ποιοι διάσημοι πολιτικοί παραβρέθηκαν).

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, ο σημείο που έχει ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, έχει καλυφθεί με ένα νάιλον, προκειμένου να φτιαχτούν τα καλούπια και να τοποθετηθούν τα μάρμαρα με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά του.

Τα πλάνα από το τάφο του τεως βασιλιά Κωνσταντίνου

Οι εργασίες στο σημείο άργησαν λόγω της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" (δείτε εδώ πως έγινε). Βέβαια, στην αριστερή πλευρά του τάφου, βρίσκεται ακόμη το στεφάνι της συζύγου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννας – Μαρίας.

Οι εργασίας στο σημείο έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες τρεις μέρες. Στο σημείο δε, βρίσκεται και ένα καντηλάκι διαρκείας καθώς δε μπορεί να πηγαίνει κάποιος καθημερινά για να το ανάβει.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (17/2) θα μπορεί όποιος θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ για το Σαββατοκύριακο που είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο, θα δοθούν νέες οδηγίες. Το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό του θα τελεστεί στη Μητρόπολη στις 11.00 π.μ, αμέσως μετά θα υπάρξει καφές στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στο σημείο ταφής.

Αποκαλύψεις για την υγεία της συζύγου του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας

Μέσα από νέες αποκαλύψεις, που έκανε το Πρωινό τη Δευτέρα 13/2 η Άννα Μαρία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι της, κάτι που δεν της επιτρέπει σε πλάνα, που την έχουμε δει να περπατάει άνετα, ενώ κάνει και χρήση μπαστουνιού.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύπτει μάλιστα, πως η ίδια έκανε ένα πολύ σημαντικό σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το Νοέμβριο, με την ίδια βάζει με μια πολύ ιδιαίτερη μέθοδο καινούριο γόνατο.